Site Loader

Wouw, dit is pas echt bijzonder overnachten.  Deze super mooie hut drijft op een meer: een prijzigere, maar fantastische locatie om te overnachten in Frankrijk! Deze drijvende hut ligt in de regio Provence-Alpes, zo’n 20 ‘autominuten’ ten noorden van Avignon. Dit luxe drijvende verblijf ligt in een prachtige eco-vriendelijke en natuurlijke omgeving. ’s Morgens word je wakker met een fantastisch uitzicht op het water. Ontbijt? Dit haal je uit het ontbijtmandje dat voor je klaarstaat op de loopbrug.

De drijvende hut is geschikt voor twee personen en beschikt over een luxe badkamer met een eigen douche, wastafel en toilet. Wat deze hut helemaal bijzonder maakt is de heerlijke jacuzzi die buiten op het terras staat. De handdoeken en badjassen liggen al klaar: als dit geen genieten is!

Naast de mooie omgeving waarvan je in alle rust kunt genieten, kun je er ook voor kiezen om een dagje naar Avignon gaan. Deze historische stad wordt ook wel het ‘Rome van Frankrijk’ genoemd. Dat lijkt ons zeker een bezoekje waard!

Bijzonder overnachten in deze drijvende hut: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een super romantisch verblijf!

Geef een reactie

Boek een natuurhuisje