Eco friendly hotel Berlijn: 3 dagen inclusief ontbijt, vanaf €89 p.p

Eco friendly hotel Berlijn

Eco friendly hotel Berlijn – Berlijn is een fantastische stedentrip bestemming. In deze stad met haar beladen geschiedenis vind je alles wat je wensen kunt: kunst, cultuur, bijzondere winkels en een fantastisch nachtleven. Nog een voordeel: je hoeft niet ver te reizen. Deel een auto met je vrienden en rijd in ongeveer 6 uur naar het centrum van Berlijn. Of beter nog: pak de trein: de trein naar Berlijn boek je al vanaf €38!

Een fijne wijk in Berlijn is het bekende Charlottenburg. Deze wijk bij het centrum is centraal gelegen tussen de Berlijnse muur, de bekende winkelstraat Kurfürsterdamm en het centrale station. Het eco friendly hotel Berlijn dat hoort bij deze deal, het Amber Econtel Berlin Charlottenburg, is gelegen in een rustig deel van deze prettige wijk. Bovendien ligt het hotel vlakbij een metrohalte, van waaruit je de hele stad eenvoudig kunt ontdekken. Je boekt een 3 daags arrangement inclusief ontbijt al vanaf €89 p.p!

eco friendly hotel Berlijn

 

Het  hotel is onderdeel van het AMBER HOTELS concern, welke veel aandacht heeft voor het milieu en het verlichten van de druk die het toerisme heeft op het klimaat. Ieder van deze in Duitsland gelegen hotels heeft daarom een eigen specifieke aanpak om het milieu en de directe omgeving te beschermen. Het hotel zet zich in om jouw voetafdruk, welke je tijdens het reizen bijna onvermijdelijk achterlaat, zoveel mogelijk te verkleinen. Belangrijkste speerpunten daarbij zijn: water- en energieverbruik verminderen, duurzame mobiliteit stimuleren, afvalvermindering en het hanteren van een duurzaam inkoopbeleid. Je boekt een 3daags arrangement met ontbijt vanaf €89 p.p!

Een goedkoop arrangement boek je hier!


Liever een vakantie in Nederland boeken? Bekijk ons overzicht van duurzame hotels in Nederland.

Scroll naar boven