Email

info@wandergreen.nl

Een duurzamere vakantie naar Italië of Spanje boeken?

Op zoek naar een duurzamer alternatief voor je vliegvakanties naar verre tropische oorden? Kies dan voor een autovakantie naar Italië of Spanje! Deze twee Zuid-Europese landen hebben alles te bieden wat je zoekt in een vakantie: prachtige witte zandstranden, bruisende steden, cultuur, mooie natuur en een heerlijke keuken. Bovendien maakt een autovakantie dat je extra flexibel bent en eenvoudig een leuke rondreis kunt maken. Dus verruil die tropische vliegvakantie (ook na Corona) eens wat vaker voor een eco hotel in Spanje en ontdek de vele mooie kleinschalige campings in Italië. Je zult er echt geen spijt van krijgen!

Duurzamere vakantie in Italië of Spanje?

Boek een voordelige en bijzondere vakantie via onderstaande sites:

Italië

Spanje


Duurzamer op vakantie in ItaIië of Spanje

Wil je komende zomer duurzamer op vakantie in Italië of Spanje? Dan zijn de donkere dagen het perfecte moment om eens lekker weg te dromen over een reis naar het zonnige zuiden. Kies voor een autovakantie en een duurzame accommodatie; dat is flexibel, leuk én duurzamer vakantie vieren!

Ook als je meer verantwoorde vakanties zoekt in Italië of Spanje dan is het aanbod op deze populaire vakantiebestemmingen groot. Pak de auto en reis af naar één van de vele agriturismo's in Italië  of boek een huisje in de natuur in Spanje. Het kan super leuk zijn om je horizon eens te verbreden. Om een keuze te maken waarbij je weer nieuwe dingen ontdekt: een nieuwe omgeving, een andere cultuur, nieuwe mensen en ander eten. Is een vakantie Italië of Spanje voor jou te standaard? Wat dacht je dan bijvoorbeeld van een reis naar Slovenië? Een sprookjesachtig land gelegen aan de zuidrand van de Alpen. Een land met prachtige bossen, middeleeuwse steden en hagelwitte stranden. Een land waar ook een ruim aanbod van campings en glampings te vinden is, zoals Garden Village Bled. Of wat dacht je van een mini vakantie in een tiny house of een verblijf in dit prachtige eco hotel aan de rand van het nationale park Triglav? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Liever een vakantie in ons eigen land boeken? Boek een natuurhuisje Nederland of bekijk onze andere aanbevolen accommodaties!

 

Aanbevolen berichten