Overnachten in een Ecolodge in Nationaal Park de Biesbosch

Ecolodge Biesbosch huren

Even los van bijvoorbeeld deze Ecolodge: wij zijn fan van de Biesbosch! Iedere zomer gaan we daar wel één of meerdere keren varen (je kunt er eenvoudig een bootje huren) en het is telkens weer genieten. 'Wat kan Nederland eigenlijk mooi en relaxed zijn...' komt regelmatig in je op tijdens zo'n dagje in het Nationale Park. Vanuit onze woonplaats Rotterdam is het slechts een half uurtje rijden. Ondanks de geringe afstand beschikt de Biesbosch over zoveel leuke accommodaties, van natuurhuisje tot drijvende Ecolodge, dat je er echt een keer moet overnachten. Hieronder vind je de mooiste huisjes en ecolodges in de Biesbosch!


Drijvende ecolodge de Biesbosch 

Natuurliefhebbers opgelet: dichterbij de Nederlandse natuur kun je niet overnachten! Deze Ecolodge ofwel drijvend natuurhuis, ligt in de haven aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Je overnacht dus letterlijk op de wateren van het Nationale Park en kunt het drijvende chalet voor een meerprijs bovendien zo de Biesbosch op laten varen door een heuse kapitein! Word wakker gemaakt door de zangvogels en tuur over het water terwijl er nog nauwelijks bezoekers zijn. Laat je verrassen door de prachtige natuur tijdens een korte vakantie in eigen land: naast prachtige wilgenbossen kun je hier zelfs zeearenden en soms bevers spotten! Natuurlijk kun je in de omgeving ook prachtig wandelen en fietsen.

Natuurhuisjes Nationaal Park de Biesbosch snel vol; Wees er snel bij!

Deze drijvende Ecolodge is altijd razendsnel volgeboekt. Niet gek ook; je krijgt immers alle rust en privacy! Boek daarom ruim van te voren, om niet voor vervelende verrassingen te komen staan. Deze drijvende chalet is geschikt voor maximaal vier personen en beschikt over een eigen keuken en terras!

Liever tot rust komen op het vaste land? Boek een natuurhuisje in Nederland, ga onthaasten in de achterhoek of boek een bijzondere overnachting aan de Nederlandse kust!

Scroll naar boven