Email

info@wandergreen.nl

Ecolodge Nationaal Park de Biesbosch

Even los van deze Ecolodge: wij zijn fan van de Biesbosch. Iedere zomer gaan we daar wel één of meerdere keren varen (je kunt er eenvoudig een bootje huren) en het is telkens weer genieten. ‘Wat kan Nederland eigenlijk mooi en relaxed zijn’..komt regelmatig in je op tijdens zo’n dagje in het Nationale Park. Vanuit Rotterdam (onze woonplaats) is het slechts een half uurtje rijden. Gelukkig hebben we in deze drijvende Ecolodge het perfecte excuus gevonden om er, ondanks de geringe afstand, eens te gaan overnachten. Want hoe leuk is dat?

ecolodge biesbosch huren huur drijvende lodge biesbosch

Bijzondere overnachten in Ecolodge de Biesbosch

Natuurliefhebbers opgelet: dichterbij de Nederlandse natuur kun je niet overnachten! Deze Ecolodge ofwel drijvend natuurhuis, ligt in de haven aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Je overnacht dus letterlijk op de wateren van het Nationale Park en kunt het drijvende chalet voor een meerprijs bovendien zo de Biesbosch op laten varen door een heuse kapitein! Word wakker gemaakt door de zangvogels en tuur over het water terwijl er nog nauwelijks bezoekers zijn. Laat je verrassen door de prachtige natuur tijdens een korte vakantie in eigen land: naast prachtige wilgenbossen kun je hier zelfs zeearenden en soms bevers spotten! Natuurlijk kun je in de omgeving ook prachtig wandelen en fietsen.

ecolodge biesbosch

Wees er snel bij!

Deze drijvende Ecolodge is altijd razendsnel volgeboekt. Niet gek ook; je krijgt immers alle rust en privacy! Boek daarom ruim van te voren, om niet voor vervelende verrassingen te komen staan. Deze drijvende chalet is geschikt voor maximaal vier personen en beschikt over een eigen keuken en terras!

Boek hier deze Ecolodge

Liever tot rust komen op het vaste land? Ga onthaasten in de achterhoek!

Aanbevolen berichten