info@wandergreen.nl

Vakantiehuis aan zee; zandvillas Zeeland

Zandvilla Zeeland

Vakantiehuis aan zee; zandvillas Zeeland

Vakantiehuis aan zee ZeelandKiezen voor een vakantie in eigen land (ook na de lockdown) is natuurlijk een duurzame keuze. Bovendien kent Nederland nog zoveel mooie, rustige plekken waar je nog echt van de natuur kunt genieten. Gek eigenlijk dat veel mensen overal ter wereld zijn geweest zonder de schoonheid van onze eigen land volledig te hebben ontdekt. Zandvillas Zeeland heeft daarom als missie om vakantiegangers op een bijzondere plek aan zee, gewoon in ons eigen land, de rauwheid van de natuur te laten ontdekken. Ze combineren deze ervaring met privacy en veel comfort in prachtige vakantiehuizen aan zee. Na een stevige winterse wandeling langs de kust of na een zomerse dag genieten met de blote voeten in het zand, geniet je ’s avonds in je eigen luxe woning die van alle gemakken is voorzien. De vakantiewoningen van Zandvillas staan op de mooiste locaties in Zeeland en zijn de ideale uitvalsbasis voor een vakantie aan zee. De meeste woningen zijn kindvriendelijk en in diverse villa’s zijn ook huisdieren gewoon welkom!

Gedurende de corona-crisis biedt Zandvillas flexibele voorwaarden en een speciale omboekregeling.

Meer informatie & boeken

Zandvilla’s met eigen terras en sauna

Je kunt kiezen uit een villa voor 4, 6 of maximaal 8 personen. Alle vakantiewoningen hebben een prachtig design, veel privacy en zijn super comfortabel en sfeervol ingericht. In de woonkamer is genoeg ruimte om met het hele gezelschap samen te komen. Daarnaast is er een ruime keuken en zijn in alle villa’s 2 tot 4 slaapkamers aanwezig. In de kindvriendelijke vakantiewoningen is ook een kinderbedje aanwezig. Daarnaast beschikken al deze vakantiehuizen aan zee over een eigen terras; bij sommige kindvriendelijke villa’s is deze volledig af te sluiten. Zo kunnen ook de allerkleinste veilig spelen! Hier is in het in de lente en de zomer dus heerlijk vertoeven buiten. Ga je in de herfst of winter? Enkele van de zandvilla’s beschikken over een eigen jacuzzi en/of (infrarood) sauna. Wanneer je in een elektrische auto rijdt heb je de mogelijkheid om een woning te kiezen met een laadpaal voor elektrische auto’s.

Vakantievilla Zeeland hurenVilla aan zee Zeeland

Omgeving Zandvillas Zeeland

Deze Zeeuwse vakantiewoningen liggen op het park de Groote Duynen in Zeeland, naast het natuurgebied de Schotsman. Op slechts 500 meter lopen van de villa’s vind je het strand de Banjaard en het Veerse meer. Geen drukke vakantie hotspot, maar rust, ruimte en prachtige natuur. Ver weg van alle drukte geniet je tussen Nationaal Park Oosterschelde, de Noordzee en het Veerse meer van een heerlijke vakantie. De woningen liggen midden in het duinlandschap, direct aan waterpartijen en met uitzicht over de polders. De huizen op het westen hebben bovendien zicht op een prachtige zonsondergang. Hier kom je gegarandeerd helemaal tot rust!

Vakantiehuis aan zee: huisdieren welkom!

Op zoek naar een vakantiehuis aan zee waar ook je hond van harte welkom is? In veel van de Zandvilla’s zijn huisdieren gewoon toegestaan! Bovendien bieden deze luxe huizen in de natuur de perfecte uitvalbasis voor een fijne vakantie met je viervoeter. De vakantiewoningen op De Groote Duynen liggen midden in het duinlandschap van Kamperland, vlakbij het strand en de zee. Hier kan de hond zich dus helemaal uitleven!


Liever een vakantiewoning in het oosten van het land? Ga onthaasten in de achterhoek!