Zeeuwse kust: 4* hotel incl. ontbijt €47.50 p.p

Uitwaaien in Zeeland: 4* hotel incl.ontbijt vanaf €47,50 p.p!

hotel Zeeuwse kust

Wil jij er even tussenuit en ben je dol op een vakantie aan de Nederlandse kust? Ga dan lekker uitwaaien in Zeeland en verblijf in een prachtig 4-sterren hotel aan de Zeeuwse kust. Strandhotel Westduin ligt op slechts vijftig meter van het strand, midden in de duinen. Dit hotel aan de Zeeuwse kust biedt dus de ideale uitvalbasis voor een lange strandwandeling. Slaat het weer om? Dan ben je zo weer 'thuis'! Het hotel is niet alleen fantastisch gelegen in de duinen, maar heeft ook schone, mooi ingerichte kamers en goede faciliteiten.

Het hotel beschikt over een infraroodsauna, een bar, een restaurant en eigen parkeergelegenheid. In het restaurant wordt zoveel mogelijk gewerkt met Fairtrade- en streekproducten. Door de huidige maatregelen (die in ieder geval gelden tot 19-1-21) zijn de sauna, de restaurants en bar helaas gesloten. Het hotel houdt zich uiteraard aan alle voorschriften. Wel maken zij het mogelijk om op je eigen kamer van een heerlijk ontbijt, lunch of zelfs diner te genieten! In iedere kamer is speciaal daarvoor een ‘mini restaurant plekje’ gecreëerd. Zo kunnen alle gasten toch blijven genieten van vers bereide Zeeuwse specialiteiten tijdens een korte vakantie in eigen land.

Strandhotel Westduin beschikt over een gouden Green key keurmerk voor duurzaamheid. In dit luxe hotel is het dus niet alleen fijn, maar ook verantwoord genieten!

 Boek dit 4*hotel direct aan de kust inclusief ontbijt vanaf 47,50 p.p!

Vakantie geboekt naar een eco hotel en nog snel wandelkleding shoppen? Kijk eens bij ons overzicht van duurzame winkels!

Scroll naar boven