info@wandergreen.nl

5 x droomhuisjes in Nederland

Droomhuisje Nederland

3 x droomhuisjes in Nederland

Op zoek naar een fijne en bijzondere vakantie in eigen land? Zoek dan niet verder! Kies een keer niet voor een groot hotel, maar boek je eigen droomhuisje in Nederland. Omgeven door de natuur, soms gelegen aan het water of midden in het bos: deze droomhuisjes in Nederland zijn het boeken meer dan waard. Laat je verrassen door hoe fijn ons eigen landje kan zijn en boek nu je mini-vakantie!

 

1.Prachtig Tiny house op droompark Buitenhuizen

Op zoek naar een droomhuisje voor een mini vakantie in eigen land? Boek dan deze prachtige Tiny house op Europarcs Buitenhuizen. In Noord-Holland, vlakbij Amsterdam en Haarlem vind je dit huisje met wellness op een park. Het park ligt in recreatiegebied Spaarnwoude, midden in de natuur. Op 20 minuten afstand ligt het strand en net zo snel ben je in de binnenstad van Amsterdam. Het park beschikt o.a. over een zwembad, wellness en speeltuin. Europarcs is hard bezig om flink te verduurzamen. Zo werden op Buitenhuizen in 2020 gestart met de bouw van 40 volledig duurzame recreatiewoningen! Wil je én in een droomhuisje overnachten en een verantwoorde keuze maken? Boek dan een Tiny house op het park! Deze prachtige huisjes zijn slim en comfortabel ingericht zodat je dichtbij de natuur van een geweldige vakantie kunt genieten: 'minder huis, meer leven' is het motto! Het Tiny house beschikt over alles wat je nodig hebt, inclusief een eigen keuken en badkamer. Samen met andere minihuisjes grenzen ze aan een openlucht binnenplaats met loungebanken, hangmatten en hottub. De huisjes zijn geschikt voor 4 personen.

Boek  je 4-persoons huisje vanaf €82 p.n!

 

2.Wellness huisje Zuid-Holland met uitzicht op de Lek!

Wil je een romantisch weekendje weg in Nederland boeken en ultieme rust ervaren? Dan is dit unieke droomhuisje in Lekkerkerk perfect voor jou en je partner! Dit luxe chalet biedt een fantastisch uitzicht over het water en is voorzien van een infraroodsauna, Turkse stoomdouche en een bubbelbad. Geniet samen met je geliefde  van de serene omgeving en het adembenemende uitzicht over rivier de Lek. Hier is het heerlijk stil. Je zult verschillende vogels voorbij zien komen, van aalscholvers en ganzen tot zwanen. Met een beetje geluk geniet je vanuit dit droomhuisje zelfs vanuit je bed genieten van de prachtige zonsopkomst!

Je boekt het droomhuisje in Zuid-Holland vanaf €125 p,p per nacht

 

3. Droomhuizen in de achterhoek

Genieten van een luxe vakantiewoning met wellness en een prachtig uitzicht? Bij deze aanbieder kun je jouw droomhuis met hottub boeken voor 2 tot 6 personen. De huizen van 'onthaasten in de achterhoek' staan op prachtige locaties in het oosten van het land en beschikken over een privétuin met loungegedeelte en hottub. Hier geniet je van een korte romantische vakantie met je geliefde of kom je helemaal tot rust met het hele gezin. In de omgeving kun je tennissen, fietsen en prachtige wandelingen maken, bijvoorbeeld door natuurgebied Koolmansdijk. Na een dag buiten kun je heerlijk ontspannen in je eigen hottub of infraroodsauna.

Je boekt deze droomhuizen hier al vanaf €43 per persoon p.n.!

 

4. Prachtig ingericht droomhuisje Groningen 

Ontdek de schoonheid van het Groninger Hogeland! Geniet van de rust en ruimte tijdens een verblijf in droomhuisje 'Klein Wispelheem'. Het nieuwe huis is super sfeer ingericht en prachtig gelegen, met een weids uitzicht over de landerijen. Het huisje is van binnen verrassend ruim en comfortabel en duurzaam gebouwd. Dankzij het groene dak kun je hier tijdens alle seizoenen comfortabel verblijven. Het huisje heeft een complete keuken en is ideaal voor 2 à 3 personen. Dankzij het overdekte terras op het zuiden en de grote tuin, heb je alle privacy.

Je boekt dit droomhuisje in Groningen, Nederland al vanaf €82 per nacht voor 2 personen

 

5 . Droomhuisje in Drenthe

Op zoek naar een huisje midden in de natuur ? Op de kop van Drenthe staat midden in het bos vlakbij Norg dit prachtige droomhuisje. Het vakantiehuisje is gebouwd in de vorm van een Stuga, een duurzame Zweedse recreatiewoning. Het natuurhuisje is zeer goed geïsoleerd en gemaakt van larikshout. Het huisje van 60m2 is comfortabel ingericht en beschikt over een complete keuken en twee slaapkamers. Hier is het echt in alle privacy genieten van de rust en de natuur. Er staan meerdere huisjes op het terrein, maar dit droomhuisje is volledig vrijstaand en omringd door natuur. In de zomer geniet je op het grote terras van het vrije uitzicht op de Langeloërduinen. Tijdens alle seizoenen leent de prachtige omgeving zich perfect voor een lange wandeling!

Boek hier vanaf €95 p.n voor 2 personen!