Landal Reeuwijkse Plassen vanaf €42,25 p.n!

Landal Reeuwijkse Plassen; midden in het Groene Hart!

Landal Reeuwijkse plassen aanbieding

Midden in het Groene Hart en toch super centraal gelegen in de Randstad vind je het duurzame vakantiepark Landal Reeuwijkse Plassen. Omringd door groene polders en karakteristieke boerderijen kom je helemaal tot rust aan de oevers van de plas. Dit park is geweldig voor wie lekker wil ontspannen in de buitenlucht, terwijl je toch op een steenworp afstand van leuke steden bent. Bovendien is Landal Reeuwijkse Plassen een schoon, mooi en duurzaam park, met prachtig in gerichte huisjes. Ben je dus op zoek naar een natuurhuisje in Nederland dat wat ruimer is en van alle moderne gemakken voorzien? Dan zit je hier goed. Zo zijn er woningen te huur in allerlei formaten; voor 2 tot 10 personen. Sommige huisjes op Landal beschikken over een eigen privésauna en je kunt er ook een bijzondere waterwoning huren, zodat je nog meer één bent met de natuur. Huisdieren (max 2) zijn tegen een kleine toeslag gewoon welkom. Op het park kun je fietsen, kinderzitjes, bolderwagens en skelters huren waardoor je heel eenvoudig de prachtige omgeving kunt verkennen.

Je boekt een huisje op Landal Reeuwijkse plassen al vanaf €42,25 per nacht voor 2 personen! 

De omgeving

Aanbieding Landal Reeuwijkse PlassenWanneer je aan Zuid-Holland denkt, gaan je gedachten misschien direct naar grote steden zoals Rotterdam. Deze provincie heeft echter veel meer te bieden dan een stedentrip Nederland. In het Groene Hart vind je prachtige polderlandschappen, schattige dorpen en karakteristieken steden zoals Gouda. Voor wie dol is op zwemmen of watersporten zijn de Reeuwijkse Plassen bovendien fantastisch. Maak een fietstocht langs de oevers of huur in de zomer een kano of bootje.  Vogelaars komen hier ook aan hun trekken; want zowel in de winter als in de zomer is het hier een waar paradijs voor allerlei vogels. De plassen vormen een belangrijk gebied voor smienten, eenden, grutto's en zwanen. Vanaf je eigen waterwoning op Landal Reeuwijkse Plassen loop je zo de natuur in!

Landal Reeuwijkse Plassen meest duurzame vakantiepark

Meer mensen aanzetten tot duurzaam reizen is wat ons inspireerde om met wandergreen te beginnen. Wat dat betreft hoort Landal Reeuwijkse plassen helemaal thuis op deze site. Landal zet namelijk al jaren vol in op duurzaam ondernemen, waardoor het park aan de Reeuwijkse Plassen het meest duurzame vakantiepark van Nederland is geworden. Alle energiezuinige vakantiewoningen zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen en warmtepompen. Het park heeft zelfs toestemming gekregen om de energie uit de zonnepanelen zelf op te slaan op het park, waardoor ze nog meer kunnen besparen. Door slimme innovaties worden de woningen bovendien steeds duurzamer gemaakt. Zo hebben veel vakantiehuizen van Landal slaapkamers die deels onder grond zitten. Hierdoor is het er in de zomer automatisch lekker koel en in de winter heerlijk warm. Slim!


Landal Reeuwijkse plassen boeken Reeuwijkse plassen vakantiewoning met sauna

Op vakantie in eigen land en nog snel duurzame kleding shoppen? Kijk eens bij ons overzicht van duurzame winkels!

Scroll naar boven