Alcantara: Glamping Sicilië

Glamping Sicilië

Op zoek naar een glamping Sicilië? Boek een vakantie naar Glamping Alcantara!

Zon, zee, natuur, cultuur, historie, heerlijk eten en rust; heb jij al wel eens een bezoek gebracht aan Sicilië? Op Glamping Alcantara kun je overnachten in een Safaritent in het prachtig uitgestrekte geologisch ‘Park Gole Alcantara’ op Sicilië. Een mooie maar ook gunstig gelegen locatie om Sicilië en haar mooie kustlijn te leren kennen.

Op deze Glamping overnacht je in een omgeving met de mooiste natuur, kloven en watertjes. Het is dan ook niet voor niets dat je hier tal van wandel- en fietspaden vindt. Geniet van je verblijf in de natuur en profiteer tegelijkertijd van een luxe tent die van alle gemakken voorzien is: een eigen keuken, badkamer en een terras met eigen picknicktafel en relaxstoelen. Heb je geen zin om zelf te koken? Bezoek dan het restaurant in het park eens waar je gerechten kunt proeven die bereid zijn met lokale, biologische producten

De Glamping maakt onderdeel uit van een nabijgelegen hotel/appartementengroep, waarvan je van  verschillende faciliteiten gebruik kunt maken zoals van het heerlijke zwembad. Ga je met kinderen op vakantie? Zij zullen zij het fantastisch vinden om een bezoek te brengen aan het ‘Spray Park’ dat op loopafstand van de Glamping ligt.

De luxe safaritent boek je al vanaf 154,35 pp voor een week (o.b.v. 5 pers.)

Boeken doe je hier!


 

Scroll naar boven