Samenwerken of adverteren

Leuk dat je interesse hebt in een mogelijke samenwerking met Wandergreen!

Na het jarenlang beheren van een succesvolle reiswebsite, waarop vooral voordelige aanbiedingen onder de aandacht werden gebracht, was het tijd voor iets nieuws: een platform dat zich richt op mensen die graag iets bewuster reizen en leven. Wandergreen richt zich daarom op het promoten van verantwoord reizen en consumeren. Op onze website vind je daarom vakanties in eigen land, eco hotels, natuurhuisjes en een overzicht van de leukste duurzame winkels. Wandergreen bereikt iedere maand een steeds groter publiek met een specifieke interesse voor een meer duurzame lifestyle. Op Facebook worden wij inmiddels gevolgd door 8.3k geïnteresseerden!

Een accommodatie of (web)winkel op Wandergreen plaatsen

Wil jij jouw accommodatie of duurzame winkel onder de aandacht van onze doelgroep brengen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, zoals:

  • Het promoten van je accommodatie of winkel in een geschreven blog. Uiteraard met een link naar je eigen bookingspagina of het door jou gewenste bookingsplatform.
  • Het plaatsen van je webwinkel of fysieke winkel op ons overzicht van duurzame winkels. Uiteraard met een link je website of webshop.
  • Het plaatsen van je accommodatie of winkel op onze populaire Facebookpagina en onze instagrampagina.

De plaatsing kan ieder jaar verlengd of opgezegd worden. Bij verlenging brengen wij je accommodatie uiteraard weer opnieuw onder de aandacht van onze Facebook volgers!

Wil je niet zelf de tekst aanleveren maar de blog door ons laten schrijven? Voor een schappelijke prijs schrijft onze professionele SEO copywriter een blog van tenminste 550 woorden over je (web)winkel of accommodatie!

Website vermelding

Wil je geen accommodatie plaatsen, maar wel linken naar je website of platform? Permanente plaatsing, middels een link of een door jou aangeleverde blog is eveneens mogelijk.

Neemt vrijblijvend contact met ons op via info@wandergreen.nl voor meer informatie en prijzen.

 

 

 

 

 

Een review van jouw accommodatie of product

Wij staan altijd open voor het plaatsen van reviews. Zo testen wij vaker een (duurzame) accommodatie, zoals een eco ho(stel), natuurhuisje of glamping. Vervolgens schrijven wij hierover een eerlijke review die we gratis op onze site plaatsen en delen op onze kanalen. Wij zorgen uiteraard voor passende foto's. Ook duurzame reisartikelen reviewen wij graag, mits deze aansluiten bij onze doelgroep. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via info@wandergreen.nl

boshuisje huren

Op een andere manier samenwerken?

In overleg kunnen wij met elkaar bespreken welke vorm van samenwerking passend is. Ook is het mogelijk om voor Wandergreen een niet commerciële gastblog te schrijven. Wij zijn heel benieuwd naar jouw ideeën! Mail naar info@wandergreen.nl of stuur ons een berichtje via Facebook.