Cuber Veluwe: luxe cabins tussen heide en bos

Vanaf 125.00

  • Geschikt voor 2 personen.
  • Midden in de natuur van de Veluwe.
  • Bij wandelpaden en uitkijkpunten.
  • Cabins beschikbaar met sauna en hottub.

Info & boeken!

Aan het einde van een kronkelig pad, tussen heide en bos, vind je de prachtige Outdoor Suites van Cuber Veluwe Roompot. Hier kun je tijdens een korte vakantie in eigen land overnachten in een luxe cabin met het gevoel van een hotel, midden op de Veluwe. Hier geniet je in alle vrijheid, natuur en rust in je eigen droomhuisje. Want het concept van het design was om de schoonheid van buiten naar binnen te halen, en dat is overal terug te zien. Van de metershoge ramen en douchen onder de sterrenhemel tot aan de grote schuifdeuren … De Veluwe begint letterlijk midden in de woonkamer!

In dit stukje Nederland spot je misschien wel de ‘big four’: een edelhert, wild zwijn, moeflon en ree. Geniet met het comfort van een hotelsuite in je eigen natuurhuisje in Nederland. Je bent klaar om op ontdekking te gaan en de omgeving te verkennen.

Boek een betaalbare outdoor suite voor 2 personen, kies voor een luxere variant met sauna of ga voor een complete wellness ervaring in een outdoor suite met zowel sauna als hottub!

Informatie & boeken

Provincie

Gelderland

Aantal personen

2 personen

Scroll naar boven