Hotel Kaatje bij de Sluis – incl. ontbijt en 9-gangen amusefestijn!

Vanaf99.00

  • Inclusief luxe biologisch ontbijt.
  • Inclusief een 9-gangendiner amusefestijn.
  • Bekroond met één Michelinster.
  • Perfect gelegen hotel in het levendige havenstadje Blokzijl.

Info & boeken!

Hotel-Restaurant Kaatje bij de Sluis is dé ideale bestemming voor liefhebbers van luxe, gastronomie en sfeer.  Dankzij een prachtig authentiek hotel en een restaurant dat al 42 jaar bekroond wordt met een Michelinster, trekt dit restaurant jaarlijks vele liefhebbers naar Blokzijl. En ook jij kan in dit bijzondere hotel in Nederland héél voordelig genieten van een heerlijke korte vakantie in eigen land met culinaire hoogstandjes. Op de eerste avond word je door chef-kok Peter Postma verwend met 9 luxe gerechtjes. Deze worden bereid met enkel lokale ingrediënten. Na een comfortabele overnachting schuif je bovendien aan voor een heerlijk ontbijt van biologische streekproducten. Dit luxe verblijf en culinair avontuur biedt werkelijk een unieke ervaring!

Het restaurant van Kaatje bij de Sluis bevindt zich op een prachtige locatie aan het water, in het hart van het leuke havenstadje Blokzijl. Geniet van een geweldig uitzicht op de sluis en verblijf in het bijbehorende hotel Kaatjes Résidence. Dit hotel is gelegen direct aan de overkant van het water en heeft een perfecte ligging: in het groen en toch midden in het bruisende stadje. Op enkele kilometers afstand is een meer en het Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Het Michelinsterarrangement is inclusief logies, een luxe biologisch ontbijt en een 9-gangen amusefestijn. Het diner is op de dag van aankomst en je boekt dit arrangement voor minimaal 2 dagen.

Meer informatie & boeken

Aantal personen

2 personen

Provincie

Overijssel

Scroll naar boven