Wellnessvilla Brinckerduyn, Friesland

Vanaf 228.00

  • Geschikt voor 6 volwassenen en 2 kinderen.
  • Privé zwembad en privé sauna.
  • Ruim terras, drie badkamers en van alle gemakken voorzien.
  • Duurzame wellnessvilla op een kleinschalig park, weg van de drukte.
  • Tot 7 dagen voor aankomst gratis omboeken.
  • Huisdieren toegestaan.

Info & boeken!

Geniet van een bijzondere accommodatie in de natuur, waar het buitenleven en luxe samenkomen. Dat duurzaam bouwen niet ten koste hoeft te gaan van luxe en comfort bewijst deze wellnessvilla Brinckerduyn in Friesland. Op dit resort vind je namelijk deze luxe 6persoons vakantievilla’s, met privé zwembad. Als je het ons vraagt beschikt deze vakantiewoning over alles waarvan je maar dromen kunt! Rustig gelegen, een eigen bar, privé zwembad, slaapkamers met eigen badkamer én een sauna in de tuin. De woning ligt niet alleen in de natuur, maar houdt ook rekening met de natuur: zo is het huis gemaakt van CLT, een duurzame milieuvriendelijke houtsoort en volledig geïntegreerde zonnepanelen bedekken een groot deel van het dak.

Dit luxe huis beschikt over 3 slaapkamers met eigen badkamer. Je kunt hier bijzonder overnachten met max 6 volwassenen, 2 kinderen en 2 huisdieren. De designkeuken beschikt over een gevulde wijnklimaatkast, een Nespresso Vertuo machine, een gekoelde biertap en er hangen loungenetten voor de kinderen. Ondanks alle comfort en luxe is de woning klimaatpositief, wat betekent dat de woning meer stroom oplevert dan hij verbruikt.

Ook in en om de wellnessvilla hoef je je iet te vervelen: het park ligt in het hart van de Friese natuur waar je diverse wandel- en mountainbikeroutes vindt. Bij het resort liggen o.a. een padelbaan, een voetbalveld, een basketball court en een picknick area.

Informatie & boeken

Provincie

Friesland

Aantal personen

5-8 personen

Scroll naar boven