info@wandergreen.nl

Duurzaam hotel

Duurzaam hotel boeken

Op vakantie in eigen land? Boek dan een duurzaam hotel in Nederland! Zo reis je niet alleen bewust, maar verblijf je automatisch vaak ook in de meest bijzondere en hippe hotels! Op Wandergreen verzamelen we voor jou daarom de mooiste duurzame hotels en duurzame vakantiehuisjes in Nederland. Van een bijzondere overnachting met wellness tot een duurzame accommodatie in de stad; doe hieronder inspiratie op en geniet van je vakantie!

Duurzaam Hotel Jakarta

Boek een duurzaam hotel

Meer duurzame hotels


 

Boek een duurzaam vakantiehuisje in Nederland

Meer duurzame vakantiehuisjes

 

Duurzaam hotel Nederland 

Duurzaam hotel in Nederland

In Nederland vind je steeds meer mooie en hippe hotels die actief bezig zijn met verduurzamen. Zij beschikken bijvoorbeeld over een gouden Green Key keurmerk of zijn op een andere manier aantoonbaar bezig met duurzaamheid. Kiezen voor een duurzaam hotel wil zeker niet zeggen dat je moet inleveren op luxe of conform. Zo is het meest duurzame van Nederland een luxe vier-sterrenhotel. Ook zijn er duurzame wellness hotels en vind je midden in de grote steden vaak hippe eco hotels. Boek voor je volgende bijzondere overnachting in de stad dus een verantwoord hotel via Wandergreen.

Verantwoord hotel aan het strand

Ook tijdens een vakantie aan zee in Nederland kun je eenvoudig kiezen voor een meer duurzame accommodatie.  Niet alleen vind je aan de kust veel Green Key gecertificeerde hotels, ook het aantal kleinschalige verantwoorde accommodaties neemt toe. Er is dus altijd wel een meer duurzaam hotel of duurzaam vakantiehuisje te vinden dat past bij je wensen. Bovendien hoeft eco helemaal niet duurder te zijn; wij plaatsen op Wandergreen regelmatig heel voordelige deals!

Ook in Europa steeds meer duurzame hotels

Waar we een aantal jaren geleden nog nauwelijks bezig waren met duurzaam vakantie vieren, neemt de vraag naar verantwoorde accomodaties steeds meer toe. Ook in de rest van Europa spelen uitbaters hierop in. Steeds meer hotels zijn daarom bezig met verantwoord ondernemen. Het leuke is dat dit ook vaak de hotels zijn waar je de meest unieke en authentieke vakantie-ervaring kunt hebben. Kies dus ook buiten ons eigen land altijd voor een duurzaam hotel!