Eco Glamping; Garden Village Bled (Slovenië)

Glamping Garden Village Bled Slovenië

Heerlijk luxe overnachtingen vlak naast het prachtige meer van Bled, doe je in deze ecologisch en innovatief ontworpen accomodaties in het verassende Slovenië. Geen massatoerisme maar slapen in een Eco Glamping accommodatie die ontworpen is met respect voor de omgeving en de natuur!

Op Garden Village kun je in verschillende bijzonder mooie accomodaties overnachten: van betoverende boomhutten, tot avontuurlijke Glamping tenten. Er is een mooi zwembad en een strandje met bar. Ook is er een zwembad speciaal voor de kleintjes. Door het restaurant stroomt een beekje, er is een sauna en een eco winkeltje. Bovendien voelt de hele omgeving aan als een sprookje, zo verweven met het wereldberoemde meer van Bled. Deze Eco Glamping is dus echt dé perfecte plek voor een verantwoorde, luxe vakantie!

Glamping Slovenië

Overal is over nagedacht; van een eigen drinkwater bron en warmte pomp, tot laadstations voor elektrische auto’s. Alles is zo milieuvriendelijk mogelijk gebouwd en het gastvrije personeel tracht zo klimaat neutraal mogelijk te werken. Bovendien zijn alle groentes en fruit die in het restaurant geserveerd worden, zelf verbouwd.

Slovenië is wellicht niet het eerste vakantieland dat in je opkomt, maar het zal je aangenaam verassen. Het beroemde meer van Bled, biedt ruimte aan allerlei wateractiviteiten, van zwemmen tot kanoën en de omgeving is werkelijk prachtig!

Boek hier Garden Village!


Liever dichter bij huis genieten van de natuur? Boek een natuurhuisje Nederland!

Scroll naar boven