Roompot park Eksel: duurzaam vakantiepark België!

Meest duurzame vakantiepark België

Het onlangs geopende Roompot vakantiepark in Vlaanderen, Roompot park Eksel, is het meest duurzame vakantiepark van België! Op dit vakantiepark kun je in een prachtige bosrijke omgeving verantwoord vakantie vieren. Het park ligt in Hechtel-Eksel, op slechts 15 minuten rijden van de Nederlandse grens. Het is een kleinschalig, kindvriendelijk park. Ideaal voor wie van de natuur wil genieten en echt even tot rust wil komen. Natuurlijk zijn de huisjes wel van alle gemakken voorzien en prachtig ingericht. Je kunt op het park een huisje voor 2, 4 of 6 personen huren. Daarnaast is er een prachtige familievilla voor 16 personen te huur. Het park beschikt daarnaast over een binnen- en buitenspeeltuin, een eigen mini-market, restaurant met terras en fietsverhuur.

Prachtige omgeving Limburgse Kempen

Roompot park Eksel ligt in een prachtig stukje Vlaanderen. Voor de kinderen zijn er spannende speelbossen en in het natuurgebied Bosland kun je wandelen en sporten. Bosland is een enorm uitgestrekt bosgebied met vele wandel- en fietspaden. Er is zelfs een hoog fietspad aangelegd welke het mogelijk maakt om letterlijk tussen de boomtoppen te fietsen. Wandelaars kunnen daarnaast een uitkijktoren beklimmen van waaruit je een prachtig uitzicht over het Belgische landschap hebt. Dat moet je meemaken! Natuurlijk zijn er in de buurt ook leuke Belgische plaatsjes, zoals Lommel, Peer en Hechtel. Attractiepark Bobbejaanland ligt op 42km van het park. 

Je boekt in november al 5 dagen Roompot Eksel vanaf €118 p.p!

 

Boslandtrail uitkijkpunt

Duurzaam vakantiepark Vlaanderen

Roompot Eksel is het meest duurzame vakantiepark van België. Alle 121 woningen zijn van duurzaam hout gebouwd en zeer goed geisoleerd. Alle huisjes hebben daarnaast duurzame groendaken die zorgen voor een aangenaam klimaat en bovendien regenwater opvangen. Daarnaast zijn er 1750 nieuwe bomen geplaatst om de kap voor het park te compenseren. Ook op de wegen van het park en bij alle andere parkactiviteiten wordt rekening gehouden met duurzaamheid en co2 compensatie. Op comfort en uiterlijke schoonheid wordt echter zeker niet ingeleverd!

 


Liever tot rust komen tijdens een vakantie in eigen land? Boek een herfstvakantie bij Qurios, ga onthaasten in de achterhoek of bekijk deze herfstvakantie vakantieparken Nederland deals!

Scroll naar boven