Vakantiehuisje aan de Zeeuwse kust boeken

Vakantiehuisjes aan de Zeeuwse kust (Oosterschelde)

Wil je graag een comfortabel en centraal gelegen vakantiehuisje boeken, maar verblijf je wel graag op een rustig park? Kijk dan eens of deze schattige vakantiehuisjes op de Stelhoeve iets voor jou zijn. Dankzij de ruime opzet en het bescheiden aantal huisjes kun je hier nog echt van je rust genieten, terwijl de kinderen niets tekort komen: ze kunnen spelen in het bos, het strand of op de dijk langs de Oosterschelde. De sfeervolle vakantiehuisjes liggen direct aan de Oosterschelde en zijn geschikt voor 2, 4 of 5 personen.

In de omgeving

Via de trap van de dijk sta je zo bij de Oosterschelde. Hier is het echt ideaal om lekker uit te waaien tijdens een wandeling langs het water of een mooie fietstocht. Er zijn speciale routes uitgezet die allemaal de moeite waard zijn: hier beleef je Nederland op zijn mooist (daar is echt geen tropisch zwemparadijs voor nodig)! In de omgeving vind je verder bossen, boomgaarden en mooie Zeeuwse plaatsjes. Op een paar minuten ligt het dorpje Wemelinge, een schattig plaatsje met een jachthaven. Kun je dit jaar niet naar het buitenland voor een duikvakantie? Wist je dat de Oosterschelde één van de meest geliefde duiklocaties van Nederland is? Je kunt hier zelfs zeepaardjes spotten!

Naar het strand

In de omgeving van de vakantiehuisjes (circa 1000 meter) vind je diverse strandjes en een strandclub. Met een beetje geluk kun je hier deze zomer tijdens een vakantie in eigen land weer heerlijk genieten van een lunch, diner of lekker drankje!

Enthousiast geworden? De huisjes op dit park zijn te boeken via deze link.

 

Scroll naar boven