Site Loader

3 x winter huisje Nederland

1.Tiny winter huisje op Buitenplaats Beekhuizen

1.Winter huisje Nederland Beekhuizen

Een mini vakantie in eigen land deze winter? Deze intieme tiny houses liggen midden in de bossen op Buitenplaats Beekhuizen in Velp. Vanuit je winter huisje sta je direct midden in de natuur waar je volop kunt genieten van lange wandelingen door de frisse buitenlucht in Nationale Park Veluwezoom. Voor knusse avonden zit je hier ook goed want de buitenplaats heeft een mooi stukje terrein met kampvuur gecreëerd. Het huisje is klein en basic, maar is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het over een eigen badkamer, een kitchenette, een 2 persoons bed en een eigen terrasje. De hele dag in beweging geweest en behoefte om even op te warmen? Op de buitenplaats staat ook een hottub!

Geniet met je geliefde, vriend of vriendin van de rust van de natuur en boek dit huisje al vanaf 60 euro per persoon!

 

1.Winter huisje bos Nederland
Winter huisje beekhuizen
overnachten winter bos

   2.Unieke ervaring: boomhut in Drenthe

Winter huisje Drenthe

Waarom van de donkere dagen geen knusse dagen maken en met het gezin of met vrienden overnachten in deze boomhut in Drenthe? Deze unieke accommodatie ligt in Grolloo op ongeveer 10 kilometer van Assen, waar je op hoogte kunt genieten van een bijzondere ervaring.

Via de trap klim je naar boven waarna je op het terras van de boomhut uitkomt. Op dit terras kun je genieten van het unieke uitzicht en ook gebruik maken van de barbecue die hier staat. De hut bestaat uit één grote ruimte en biedt plek aan 4 personen; er staan 2 éénpersoons-bedbanken en 1 tweepersoons-bedbank. De keuken is uitgerust met barretje, een koelkast en combimagnetron. De boomhut heeft een eigen toilet en badkamer en wanneer de temperatuur buiten daalt warm je je op aan de pelletkachel. De uitgestrekte bossen in de omgeving bieden talrijke wandel- en fietsroutes en op het terrein zelf vind je voor de kinderen een grote speeltuin Dit bijzondere natuurhuisje Nederland heeft nog diverse opties gedurende deze donkere dagen!

De boomhut boek je hier vanaf 3 nachten. O.b.v. 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen) betaal je maar 36,50 p.p. per nacht!

Voor iedere overnachting in deze boomhut wordt 1 boom gepland.

Winter huisje Nederland Drenthe
Winter huisje bos Nederland Drenthe

 


    3. Duurzaam boshuisje op Vlieland

Winter huisje Nederland boekenMooie huisjes in de natuur van Nederland vind je natuurlijk ook op onze Waddeneilanden. Na een overtocht van zo’n 95 minuten kom je aan op Vlieland waar je vakantie op het allerkleinste Waddeneiland begint. Een echt eilandgevoel, rust, prachtige natuur en ontspanning; dat is wat Vlieland te bieden heeft.  Geniet van wandelingen en fietstochten door de prachtige duinen en bossen of breng een bezoek aan de Vliehors: de 'Sahara van het Noorden’. Een vakantie in eigen land, toch ver weg van het dagelijks leven.

Duurzame boshuisjes op Vlieland

Aan het Noordzeestrand op Vlieland ligt kampeerterrein Stortemelk, een kampeerterrein dat al jaren in het bezit is van het ‘gouden’ (en dus hoogste) Green Key label. Een internationaal keurmerk voor milieuvriendelijke bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche.  Onderdeel van kampeerterrein Stortemelk zijn de duurzame houten boshuisjes die verscholen liggen in het bos langs het terrein. De prachtige huisjes hebben een unieke uitstraling en zijn specifiek voor dit bos ontworpen. Er zijn verschillende maatregeleden getroffen om de huisjes zo duurzaam mogelijk te bouwen en ondanks dat ze relatief klein zijn, zijn ze van alle comfort voorzien.  De boshuisjes zijn hele jaar te boeken. In de winter blijft het er warm en knus dankzij de duurzame pelletkachel.

Er zijn vijf verschillende soorten 4- en 5 persoonshuisjes die ook zeer geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Boek een van de boshuisjes hier vanaf maar 40,- per persoon per nacht!

winter huisje Vlieland
natuurhuisje op vlieland

Geef een reactie

Boek een natuurhuisje

blank