info@wandergreen.nl

Vakantiewoning Twente; luxe lodges in het groen

luxe vakantiewoning Twente

Vakantiewoning Twente; luxe lodges in het groen

Vakantiewoning TwenteIn Twente genieten van een heerlijke (korte) vakantie in eigen land? Boek dan een vakantiewoning Twente bij park Schuttenbelt. Midden in het groen vind je hier diverse luxe lodges. Deze liggen allemaal op een ruim eigen perceel en bij elke vakantiewoning hoort een eigen parkeerplaats. De lodges zijn modern en natuurlijk vormgegeven en beschikken over diverse glazen wanden. Hierdoor krijg je het gevoel echt één met de omgeving te worden. Bovendien kun je tijdens alle seizoenen van het buitenleven genieten, doordat de woning een overdekt terras heeft met loungebank en buitenhaard. Het terras is zelfs af te sluiten met een glazen wand; zo kun je zelfs wanneer het regent nog van de buitenlucht genieten. Deze vakantiewoning in Twente is te boeken in verschillende varianten. De 4-persoons Lodge beschikt over een mooie, lichte woonkamer; een open, moderne keuken met keukenbar; twee slaapkamers; twee prachtige badkamers; een groot overdekt terras met buitenkachel en een airco voor de warme zomermaanden.

Je boekt deze luxe vakantiewoning Twente al 3 dagen vanaf €128 p.p!

Omgeving vakantiewoning Twente

De provincie Twente heeft tal van prachtige natuurgebieden waar je mooie wandel- en fietstochten kunt maken. De luxe lodges liggen midden in het groen, in een bosrijke omgeving in Twente. Vanaf je eigen ruime terras geniet van je een mooi vrij uitzicht. In de buurt vind je diverse leuke plaatsjes, maar deze omgeving blinkt vooral uit in rust en natuur. De ideale spot dus voor een heerlijk relax vakantie. Op het park is een buitenzwembad (geopend tijdens het kampeerseizoen) er is een sportveld, speeltuin en je kunt er tennissen.

vakantiewoning met zwembad TwenteVakantielodge Twente

 

Nog snel duurzame kleding shoppen voor je Glamping vakantie in Nederland? Kijk eens bij ons overzicht van duurzame winkels!