Duinlodge in Ouddorp

Geniet van de rust in de duinen van Ouddorp.

Heerlijk rustig gelegen en op slechts 3 kilometer afstand van het centrum van Ouddorp, ligt deze fijne (en vrij nieuwe) duinlodge. De lodge die in totaal vier kamers heeft, is geschikt voor een vakantie aan zee in Nederland voor 4 volwassenen en twee kinderen. Naast de open woon-/eetkamer heeft het huisje drie slaapkamers, een douche, en een apart toilet. Op je eigen veranda kun je ‘s avonds heerlijk genieten van de frisse lucht en van de rust die het duingebied te bieden heeft. Geniet van een vakantie in ons eigen land en waan je toch heel ver van huis!

Het huisje is gelegen in vakantiepark ‘RCN Toppershoedje’ in Ouddorp en het strand ligt op slechts 1 kilometer lopen. Ben je nog niet eerder op het strand van Ouddorp bent geweest? Dit prachtige strand is heerlijk breed is, waardoor er ruimte is voor iedereen! Genoeg ruimte dus om er te zonnen,  zwemmen en wandelen. Ook zijn er verschillende sportieve (surf)activiteiten mogelijk. Natuurlijk kun je ook lekker gaan fietsen in de mooie omgeving.

Deze duinlodge in Ouddorp boek je vanaf 35 euro p.p. per nacht o.b.v. 6 personen (vier volwassenen, 2 kinderen) en voor 52 euro p.p. per nacht o.b.v. 4 personen.

Je boek deze lodge eenvoudig hier!

Duinlodge in Ouddorptiny house ouddorp


 

Scroll naar boven