Luxe villa aan het water in Eelderwolde (Groningen)

Overnacht in een Watervilla in Eelderwolde (Groningen)

Op ongeveer 8 kilometer van Groningen, in Eelderwolde kun je overnachten in deze mooie villa aan het water. Deze vakantiewoning heeft een prachtig uitzicht over het Paterswoldsemeer, heeft twee verdiepingen en biedt ruimte aan maar liefst 6 personen. De woning is heerlijk ruim: ca 100m2, comfortabel en modern ingericht. Naast een open keuken met alles er op en er aan, heeft het een fijne woon- en eetkamer, 3 slaapkamers, een douche / toilet én een ruim terras aan het water.

vakantiehuis groningen villa aan het water Groningen

Wil je tijdens je verblijf een bootje huren? Geen probleem! De woning heeft ook een privé aanlegsteiger.

Het recreatiegebied ‘Paterswoldsemeer’ is bovendien een heerlijke plek in eigen land voor een vakantie waarbij je veel buiten zult zijn. Het totale gebied beslaat een oppervlakte van zo’n 900 hectare, waarvan 300 hectare uit water bestaat. Daarom is het ook zo leuk om hier een bootje te huren en te genieten van de mooie omgeving. Ook kun je (bij mooi weer) genieten aan de Hoornseplas; een ondiepe plas die door een dam gescheiden wordt van het meer en uiterst geschikt is voor recreatie. Op de zonneweiden en zandstranden geniet je in de zomer van een echt vakantiegevoel, terwijl je tijdens andere seizoenen in de omgeving mooi kan wandelen. Op zoek naar een sportieve uitdaging? Het gebied leent zich ook heel goed om te zeilen en te surfen.

Met je familie, huisgenoten of geliefde deze villa aan het water huren? Je overnacht hier al vanaf 42 euro p.p. per nacht!

Boeken doe je hier!


Op zoek naar een kleinere vakantiewoning? Boek een tiny house of een klein natuurhuisje Nederland!

Scroll naar boven