Duurzaam natuurhuisje België (provincie Luxemburg)

Duurzaam natuurhuisje België

Op zoek naar een duurzaam natuurhuisje België? Dit prachtige moderne natuurhuisje ligt in de Belgische provincie Luxemburg en is geschikt voor 6 volwassenen en 2 kinderen. Het huisje ligt midden in het Parc Naturel des Deux Ourthes, met een prachtig uitzicht op de Ourthevallei.

Hier kun je in alle rust van een lang weekend weg of een korte vakantie genieten. Het vrijstaande huisjes staat op een ruim perceel, waardoor je in alle privacy kunt genieten. Het duurzaam natuurhuisje België beschikt over maar liefst 3 slaapkamers allen met een tweepersoonsbed. In één van de kamers staat ook nog een stapelbed. Op de begane grond vind je verder een ruime woonkamer met een moderne keuken die van alles is voorzien. Geniet van de omgeving op het overdekte terras of op het zonnige balkon.

Het natuurhuisje hoort bij het gezellige dorpje Bonnerue. De omgeving is perfect voor wandel- of mountainbiketochten en in de winter kun je hier sleeën en langlaufen. Wil je er een dagje tussenuit? Ga dan bijvoorbeeld winkelen of terrassen in het nabij gelegen Bastogne!

Je boekt dit zespersoons huisje al 5 dagen voor slechts €435,95. Dat is dus nog geen 73 euro p.p voor 5 dagen!

Boek het huisje hier!


Verder kijken? Een natuurhuisje in Nederland boeken.

Scroll naar boven