Aan de kust

Zoek & boek een unieke accommodatie aan de Nederlandse kust:

Prijs per nacht
-

Lees meer

Voor een heerlijke vakantie aan zee hoef je echt niet urenlang in het vliegtuig te zitten. Zo vind je in Zuid-Europa tal van prachtige stranden die echt niet onder doen voor die in andere werelddelen. Maar wist je dat ook een vakantie aan zee in Nederland bijna ieder seizoen de moeite waard is? In de zomer geniet je van de zon en leuke strandtenten aan de Zeeuwse kust of ontdek je wat het strand van Hoek van Holland te bieden heeft. In de herfst en winter kom je volledig tot rust op onze waddeneilanden: ga bijvoorbeeld in het naseizoen voordelig uitwaaien op Qurios Ameland. Bang voor slecht weer? Boek dan een last minute vakantie: doordat je niet ver hoeft te rijden, is dit meestal vrij makkelijk te realiseren. Ook slim; boek een hotel met wellness in Nederland, zodat je ook bij slecht weer een duik kunt nemen.
Bijzondere kustplaatsen
Om van bruisende kustplaatsen te kunnen niet genieten hoef je echt niet naar South Beach of de Costa del sol: aan de kustlijn die loopt van Noord-Holland tot Zeeland vind je zoveel leuke kustplaatsen! Combineer een citytrip Den Haag bijvoorbeeld met de meest populaire kustplaats van Nederland, Scheveningen. Geniet op stand in Bloemendaal aan Zee of zoek iets meer de rust op in de kleine strandplaatsjes in Zeeland. Het leuke van Nederland is dat alles relatief dicht bij elkaar is, waardoor je stad, strand en natuur heel gemakkelijk kunt combineren. 

Ben je sportief? Ga dan surfen of kiten in Noordwijk of Ouddorp. Een vakantie in zee aan Nederland is meer luxe dan je denkt: bekijk bijvoorbeeld deze luxe zandvilla’s in Zeeland maar eens! Bovendien is op vakantie gaan in eigen land een duurzame keuze: je bespaart immers op een vervuilende vliegreis! Wanneer je via Wandergreen boekt kies je bovendien voor meer duurzame accommodaties, zelfs tijdens een stedentrip Nederland
Strandvakantie Nederland; vergeet de Waddeneilanden niet 
Veel mensen zijn op allerlei tropische eilanden geweest maar hebben nog nooit onze eigen Waddeneilanden bezocht. Zonde! Wie voor het eerste van de boot afstapt op Vlieland of Ameland weet namelijk gelijk; het echte vakantiegevoel is hier helemaal aanwezig! Heb je een klein budget of ben je dol op rust? Ontdek de Nederlandse eilanden dan in het buitenseizoen. Niet alleen boek je de meest bijzondere huisjes aan het strand  en eco hotels dan heel voordelig; het is dan ook lekker rustig op de eilanden waar door je vaak helemaal alleen langs de kustlijn loopt. Geweldig!

Toont alle 12 resultaten

Scroll naar boven