In de stad

Zoek & boek bijzondere hotels in Nederlandse steden:

Prijs per nacht
-

Lees meer

Wil je een bijzondere vakantie in eigen land boeken? Dan hoef je zeker niet in te leveren op luxe en comfort, want via Wandergreen boek je eenvoudig een duurzaam hotel voor een stedentrip Nederland! Ook leuk: een duurzaam natuurhuisje, camping of glamping. Niets zo fijn als verantwoord van een heerlijke stedentrip Nederland genieten. Dit kan, omdat je weet dat je bewuste keuzes hebt gemaakt. Hierdoor kunnen volgende generaties straks ook nog al dit moois bewonderen.

Door niet ver te reizen en te kiezen voor een duurzaam hotel of natuurhuisje in Nederland, doe je niet alle schade die de toeristenbranche berokkent ongedaan. Je levert echter wel een heel belangrijke bijdrage. Ten eerste probeer jij je eigen voetafdruk te beperken. Ten tweede je geeft ook een duidelijk signaal af. Wij helpen je hierbij graag op weg. Daarom hebben we zoveel mogelijk verschillende boekingsplatforms en individuele duurzame accommodaties voor een stedentrip in Nederland in kaart gebracht. Via deze platforms kun je een meer verantwoorde vakantieboeken. Ontdek de leukste accomodaties in de Nederlandse steden en ga meer duurzaam reizen!
Uniek overnachten in een Nederlandse stad!
Overnachten in een eco hotel is de laatste jaren steeds populairder geworden. Een duurzaam hotel is een hotel dat verschillende maatregelen heeft genomen om de impact die ze hebben op het milieu, mens en dier te minimaliseren. Echter, de mate waarin een eco hotel daadwerkelijk duurzaam is, kan variëren. Wandergreen kijkt daarom altijd specifiek naar de verantwoording ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’​ op de website. Daarnaast kijken we naar aanwezige reviews. Ook checken we of het hotel beschikt over een betrouwbaar keurmerk. Wel graag verantwoord op vakantie in Nederland, maar niet dol op hotels? Boek dan een leuke vakantie aan zee in Nederland of boek een wellness huisje Nederland via Wandergreen!
Stedentrip  Nederland
Het leuke van veel duurzame hotels in Nederland, is dat er vaak extra aandacht wordt besteed aan vormgeving. Hierdoor stralen ze vaak een extra bijzondere en aangename sfeer uit. Immers, wie zo milieuvriendelijk mogelijk wil zijn wordt gedwongen na te denken over innovatieve oplossingen. Deze zie je vaak terug in het interieur, het gebouw of de omgeving. Bovendien zijn er ook in Nederland nog zoveel verrassende plaatsen te ontdekken. Deze kom je eerder tegen wanneer jij je meer focust op de accommodatie, dan op de bestemming. Stuit op ondernemers met een mooi verhaal of proef een ontbijt uit eigen bio-tuin van een kleinschalig hotel. Vaak is kiezen voor duurzaam daarom niet alleen een goede keuze voor het milieu. Het is daarnaast ook zeker voor jezelf een goede beslissing. Geniet van je stedentrip in Nederland!

Toont alle 11 resultaten

Scroll naar boven