De zomer komt eraan; nu ook duurzamere badkleding bij Hunkemöller!  

De zomer komt eraan; nu ook duurzamere badkleding bij Hunkemöller!

Van een warme, zonnige lente was dit jaar helaas geen sprake. Gelukkig zeggen de kenners dat na een koude lente vaak een warme zomer volgt. Dus zelfs als we de komende maanden nog alleen op vakantie in eigen land kunnen gaan, staat ons een heerlijke zomervakantie te wachten. Kun jij niet wachten om weer met je voetjes in het zand te staan en een heerlijke duik in de zee te nemen of te zonnen bij een beachclub? Shop dan nu alvast je nieuwste duurzamere strandoutfit bij Hunkemöller. Voor je het weet is het 25 graden en na die lange lockdown wil je natuurlijk wel goed voor de dag komen! 

Badpakken hipper dan ooit

Je kunt het je nu misschien nog niet voorstellen, maar het is binnen no time weer tijd om je badkleding uit de kast te trekken. Dat hoeft dit jaar overigens niet per se een bikini te zijn. Het dames badpak is sinds enkele jaren weer helemaal terug van weggeweest en Hunkemöller heeft dit jaar een passend model voor iedere smaak en ieder figuur! Van supersexy en kleurrijk, tot elegant, basic en iets meer verhullend: de nieuwe collectie badpakken bevat echt voor ieder wat wils. Bovendien zijn de off shoulder modellen heel geschikt en mooi voor dames met een wat grotere cupmaat. Fijn toch, om eens voor een ander zwemoutfit te kunnen kiezen dan die alom bekende beugelbikini. Gezegend met een minder grote boezem? Dan word je waarschijnlijk helemaal blij van dit schattige badpak met diep decolleté. Staat niet alleen heel mooi, maar is ook nog eens gemaakt van gerecycled nylonafval. Van zo’n duurzamere keuze worden wij bij Wandergreen natuurlijk óók heel gelukkig.

Badpak gerecycled nylon

Meer aandacht voor duurzaamheid

Een dagje shoppen is heerlijk en een nieuwe zomerse outfit kan je letterlijk doen stralen. Dat gevoel gunnen we natuurlijk iedereen. Dat er aan onze liefde voor winkelen ook nadelen kleven hoeven we echter niet meer uit te leggen. Om die reden adviseren we daarom altijd: kies voor kwaliteit boven kwantiteit en maak zoveel mogelijk bewuste, meer duurzame keuzes. Natuurlijk wil je op vakantie een mooie bikini of een prachtig badpak dragen, maar shop niet meer dan je nodig hebt. Ga niet voor een berg goedkope bikini’s die je volgend jaar weer weg moet gooien, maar investeer in één of twee duurzamere exemplaren. Dat is niet alleen een slimme keuze voor je portemonnee, maar ook voor de wereld. Kies bijvoorbeeld voor een duurzame bikini van gerecycled nylon of gerecycled polyester uit de nieuwe collectie van Hunkemöller. Zij zetten in ieder geval een stap in de goede richting en bieden dit jaar nog meer duurzame badkleding en BCI gecertificeerde onderkleding aan!

duurzaam off shoulder bakpak Hunkemöller
bikini duurzaam Hunkemöller
Scroll naar boven