5 redenen om een elektrische zeilboot te huren voor een duurzame vakantie in Nederland

Huur een elektrische zeilboot voor een duurzame vakantie in Nederland!

Hierbij 5 redenen om met een zeilboot in Nederland op vakantie te gaan. Een zeilvakantie met een elektrische boot, is comfortabel, rustgevend, duurzaam, actief, en daarnaast geniet je van de ultieme natuurbeleving. Ben je opzoek naar de ideale vakantie voor je gezin of vriendengroep? Een zeilvakantie biedt voor iedereen wat, van rust op het water, naar actief zeilen en het bezoeken van gezellige terrasjes aan het water in pittoreske dorpjes.

Zeilboten verhuur Natural Yachts heeft een moderne vloot met luxe ingerichte Maxus zeilboten. De Maxus Evo 24 Electric & de Maxus 34 Electric die Natural Yachts in de verhuur aanbiedt zijn nieuwe boten met sportieve zeileigenschappen. Waarom we je echt aanraden een zeilboot te huren voor je volgende duurzame vakantie in Nederland?

 

 1. Een zeilvakantie is comfortabel
  Een vakantie op een luxe ingerichte zeilboot is comfortabel, je hoeft maar een keer je tas uit te pakken en je gaat op pad met je eigen ‘huisje’. Naast mooie zeiltochten, geniet je aan boord van een elektrische zeilboot van extra comfort! Op de elektrische zeilboten van Natural Yachts kan je koken op een inductiekookplaat, en altijd koffie of thee zetten. Bovendien beschikt de zeilboot over een elektrisch toilet, ruime zitplaatsen in de kuip met buitenkussens en 4 of 6 vaste slaapplaatsen.
 2. Zeilen geeft rust
  Tijdens het zeilen word je een met de natuur, je voelt de wind door je haren en je hoort het water kabbelen. Zeker op een elektrische en stille zeilboot kun je genieten van de continue zeilbeleving.
 3. Duurzaam reizen
  Met een zeilvakantie hoef je je geen zorgen te maken of schuldig te voelen over uitstoot in de natuur, een zeilvakantie op een elektrische zeilboot is volledig uitstootvrij. Er gaan geen schadelijke uitlaatgassen de natuur in, ook adem je zelf en de personen in je nabije omgeving geen giftige stoffen in. Je kunt zorgeloos genieten van je vakantie!
 4. Actief zeilen
  Naast het rustgevende aspect van zeilen, kan je met een Maxus Evo 24 Electric of Maxus 34 Electric ook sportief zeilen! Een zeilvakantie is ideaal voor zowel de actieve vakantieganger als de vakantieganger die ontspanning zoekt.
 5. Beleving van de natuur
  Met een zeilvakantie ben je niet alleen veel buiten in de natuur, je beleeft de natuur ook op een unieke manier. Doordat je continu met de wind bezig bent om deze zo optimaal mogelijk ‘op te vangen’ in je zeilen. Terwijl je geruisloos over de meren en plassen zeilt geniet je van het gevoel van vrijheid en avontuur!

 

Maxus 34 Electric 3 elektrische zeilboot huren Nederland

Goed om te weten: ook voor de beginnende watersporter is een zeilvakantie op een elektrische zeilboot ideaal. Het is mogelijk extra zeilinstructie uren bij te boeken om zo helemaal vertrouwd het water op te gaan. Het huren van een zeilboot bij Natural Yachts kan zonder vaarbewijs.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een zeilvakantie in Nederland? Je huurt de Maxus Evo 24 of de Maxus 34 Electric voor een weekend, midweek een week of meerdere weken. Bekijk het vlootoverzicht van Natural Yachts. Dit familiebedrijf is gevestigd nabij het nationaal park de Weerribben-Wieden waardoor ook het IJsselmeer, de randmeren en het Friese meren gebied vlakbij gelegen zijn. Veel zeilplezier!

Scroll naar boven