Glamping in Nederland: luxe logeren op Texel

Glamping op Texel

Glamping in Nederland: voor een bijzondere, luxe glampingvakantie hoef je niet ver weg te gaan. Op ons eigen eiland Texel, ver weg van de hectiek van de stad, vind je het bijzondere Camp Silver Island HideAway. Op slechts twintig minuten varen van het vaste land, vind je hier rust en stilte in één van de mooiste gebieden die Nederland kent. De Waddenzee staat op de Wereld-erfgoedlijst van Unesco. Wanneer je deze stille plek achterin het Oude Land van Texel ontdekt, begrijp je direct waarom. 

Camp Silver Island HideAway

Het mini-resort bestaat uit acht Amerikanse Airstreams. Deze zijn allen ingericht als luxe hotelkamers voor 2 personen. De accommodaties zijn vormgegeven door de bekende Amerikaanse ontwerper Christopher Dean en daarom hebben ze een futuristische, luxe uitstraling. Ze beschikken over vloerverwarming en hebben daarnaast een comfortabel bed, met bedlinnen van 100% Egyptisch katoen. Bovendien staat er een roestvrijstalen badkamer met krachtige douche tot je beschikking. Tenslotte hebben ze allen een eigen buitenterras met zonneluifel, van waaraf je een geweldig uitzicht hebt op de oude dijk. Drink daarom aan het eind van de dag gezellig een glaasje bij de prachtige zonsondergang.  Dat wordt genieten van de mooie sterrenhemel!

Ontspannen Glamping

Naast de Airstreams beschikt het Camp over een paviljoen, waar je kunt ontbijten, relaxen, werken en koffie drinken. In de lichte Pacific Dome tent kun je in stilte ontspannen, yoga-oefeningen doen of wat lezen. Op zoek naar nog meer comfort? Dat kan ook, want je kunt hier een Airstream met privé-sauna boeken. Deze staat vlakbij in de boswal en de sauna wordt omringd door bomen en groene struiken. Neem na de sauna een verkwikkende ijskoude douche en komt tot rust onder het bladerdek!

Boek hier Camping Silver Island Hideaway 


Wel graag luxe en verantwoord overnachten, maar liever niet kamperen? Kies dan voor een eco hotel!

Scroll naar boven