Qurios Zuid-Limburg: 5-daagse vakantie vanaf €129 p.p!

Qurios Zuid-Limburg

Genieten in een uniek stukje Nederland! - Wakker worden met het gezang van vogels en uitzicht over een prachtig stukje Nederland. Dat is op vakantie gaan naar het Qurios vakantiepark in Gulpen, een nieuw kleinschalig park in een dorp dat midden in de bosrijke heuvels van Zuid-Limburg ligt. Omringd door prachtige natuur kun je hier in de herfstvakantie duurzaam én betaalbaar genieten van welverdiende vakantie in eigen land. Dit gloednieuwe Qurios vakantiepark opende in september 2021;  hier kun je dus gloednieuwe huisjes huren!

Qurios Gulpen herfstvakantie

Qurios Gulpen

Het vakantiepark in Gulpen ligt midden in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg. Met haar rustige ligging in de natuur en op ca. 25 minuten van het gezellige Gulpen, is het een heerlijke vakantiebestemming voor het hele gezin. Ook de natuurliefhebber en de culinaire genieter zit in deze omgeving goed. Het park zelf beschikt over een eigen brasserie waar met veel liefde en met zoveel mogelijk lokale ingrediënten wordt gekookt. Je kunt in de brasserie eten, of kiezen voor take-away. Op het park is animatie voor de kinderen aanwezig, een minishop en de mogelijkheid om fietsen te huren. Er zijn verschillende soorten vakantiehuisjes te boeken die geschikt zijn voor 4 tot 10 personen. Sommige huisjes hebben prachtig panorama uitzicht en anderen zijn half in een heuvel gebouwd. Al op het park zelf geniet je dus optimaal van de omgeving en de natuur!

De huisjes zijn van alle gemakken voorzien waarbij duurzaamheid, respect voor de natuur en de omgeving de boventoon voeren. Geen toeters en bellen, maar wel zó ingericht om de ecologische voetafdruk van het park zo klein mogelijk te houden. Dat is bewust en optimaal genieten.

Omgeving Qurios Zuid-Limburg

Maak mooie wandel- of fietstochten door het prachtige heuvellandschap dat (niet voor niets) door Stichting Natuur en Milieu is bekroond met 5 sterren. De Gulpenerberg, kastelen en boomwijgaarden; je bent in een prachtige omgeving waar je je niet hoeft te vervelen. Ook Gulpen zelf met haar gezellige dorpskern, leuke winkels en verschillende restaurantjes is een bezoekje waard. Een bezoek aan de Gulpener Bierbrouwerij en het Proeflokaal hoort hier natuurlijk ook bij! Voor de kinderen is subtropisch zwemparadijs Mosaqua een echte aanrader.

Herfstvakantie boeken: wees er snel bij!

Een prachtige omgeving, duurzaam én vriendelijk geprijst. Boek nu je herfstvakantie want verschillende accomodaties zijn nu nog voor een zachte prijs te huur. Bijvoorbeeld ‘Hillside Comfort 4’: een mooi vakantiehuisje met een bijzondere ligging in een heuvel die geschikt is voor gezinnen van vier personen. Het huisje heeft een fijne woonkamer, een open keuken met zithoek en een mooi eigen terras. Het huisjes beschikt over twee slaapgedeeltes, een badkamer met inloopdouche en een apart toilet.

Voorbeeld: boek dit huisje 4 nachten voor maar €512,54 met 4 personen. Nog geen €129 p.p voor een fijne en duurzame 5-daagse vakantie in eigen land!

Boek je vakantie naar Qurios Gulpen hier!

 


Bekijk hier andere herfstvakantie deals in Nederland!

 

Scroll naar boven