Bijzonder overnachten Luxemburg

Bijzonder overnachten in Luxemburg

Bijzonder overnachten Luxemburg ArdennenWanneer we dicht bij huis vakantie willen vieren, boeken we al snel een vakantie in eigen land of een natuurhuisje in België of Duitsland. De Luxemburgse Ardennen worden al snel vergeten, terwijl deze regio op slechts 2 uur rijden van de Nederlandse grens écht het bezoeken waard is. Hier vind je prachtige landschappen met kronkelende valleien en panoramische uitzichten. De natuur is er ontzettend mooi, de Middeleeuwse plaatsjes met kastelen vol historie. Bovendien heeft Luxemburg veel mooie campings en Glampings, waar bijzonder overnachten vaak heel betaalbaar is! Neem bijvoorbeeld LeafMaxi in Bourscheid. Op deze kleinschalige camping aan een revier kun je leuke Pods huren om in te overnachten. De kleine Pods zijn basic, maar wel voorzien van een volledig uitgeruste keuken en eigen toilet. Op de camping vind je een leuke kinderspeelplaats en je kunt in de omgeving heel mooi wandelen en fietsen. Je komt hier gegarandeerd helemaal tot rust. Doordat de Pods goed geïsoleerd zijn kun je hier zowel in de zomer als herfst en lente bijzonder fijn overnachten.

De Pods zijn geschikt voor maximaal 3 volwassen en al te boeken vanaf €34 p.p.n!

Meer info en boeken!

Vakantie Diekirch, Luxemburg

De Pods liggen in Bourscheid in de regio Diekirch. Deze regio ligt aan de over van de Sûre en is gevuld met prachtige natuurlandschappen en sfeervolle dorpen en kleine steden. Zo vind je op slechts 20 minuten rijden het stadje Herrenberg. Een authentiek plaatsje met een autovrije oude binnenstad vol gezellige restaurantjes, winkels en cafés. Ook vind je er historische kerken en musea die aandacht besteden aan de romeinse geschiedenis. Diekirch is daarnaast vooral fantastisch voor natuurliefhebbers. Je kunt er hele mooie wandelingen maken, maar ook kanovaren of mountainbiken.

Diekirch Luxemburg

Bourscheid, Luxemburg; bijzonder overnachten in de natuur

De camping LeafMaxi zelf is gelegen in Bourscheid. Deze gemeente staat bekend om haar vele wandelpaden en de rivieren en beken die door de plaatsjes kronkelen. Bourscheid zelf ligt op een hoogvlakte, waardoor je er mooie uitzichten hebt. Bovendien bestaat deze gemeente voor meer dan de helft uit bossen, waardoor je echt het 'ongerepte natuur' gevoel hebt zoals we dat kennen van de Luxemburgse Ardennen!


 

Bijzonder overnachten in eigen land? Bekijk deze natuurhuisjes in Nederland en shop voor je vakantie bij deze duurzame webwinkels!

Scroll naar boven