Stedentrip Kopenhagen: 4 dagen inclusief ontbijt vanaf €147!

Stedentrip Kopenhagen

Stedentrip Kopenhagen – Op het oostelijke puntje aan de kust van het eiland Sjaelland in Denemarken, vind je de prachtige stad Kopenhagen. Deze Deense hoofdstad is absoluut het bezoeken waard. De sfeer is er geweldig: de mensen zijn er vriendelijk en eerlijk en het is er altijd gezellig, ook bij slecht weer. Bovendien is het een schone stad waar alles goed geregeld is. Je kunt met het openbaar vervoer heel eenvoudig alle bezienswaardigheden bezoeken. Bovendien bruist de autovrije binnenstad zelfs in de herfst en winter enorm!

Stedentrip Kopenhagen; leuk in de zomer en de winter!

Natuurlijk is een stedentrip Kopenhagen lang niet altijd een zonnige aangelegenheid. Als het aankomt op terrassen en het buitenleven kunnen wij echter nog wat van de Denen leren! Het hele jaar door is het gezellig langs de kades van Nyhavn en Christianshavn. Ook de smalle straatjes, originele boetiekjes en leuke restaurants zijn het hele jaar door in trek. Bovendien is Kopenhagen een groene metropool: bijna iedereen gaat te voet of maakt gebruik van (huur-)fietsen. Naast kunst en cultuur vind je in deze stad sprookjesachtige kastelen en geweldig leuke bars.

Logeren in een duurzaam hotel

Overnachten doe je tijdens je stedentrip Kopenhagen in een milieuvriendelijk hotel dat beschikt over een duurzaamheidskeurmerk. Green Key EU ziet er op toe dat het hotel haar best doet voor mens, milieu en dier. Bovendien is dit goed beoordeelde hotel super centraal gelegen. Schuin tegenover het hotel vind je diverse restaurants en winkels en het grote winkelcentrum Fisketorvet. Ook vind je diverse bezienswaardigheden en de ‘Strøget’, de langste winkelstraat van Europa, vlakbij het hotel. Wie een voordelig en verantwoord hotel zoekt van waaruit je de hoofdstad perfect kunt verkennen is hier dus op het juiste adres!

Vervoer naar Kopenhagen:

Het is mogelijk om Denemarken en Kopenhagen met de auto te bezoeken. Je kunt het land bereiken vanuit het noorden van Duitsland (via Jutland) of je kunt met de boot een oversteek maken naar Kopenhagen. Afhankelijk van je reisperiode kan het op de boot echter erg druk en daardoor tijdrovend zijn. Een fijner (en duurzamer) alternatief is de trein naar Kopenhagen. Zeker als je iets langer naar Denemarken wilt gaan is dit een fantastisch alternatief. Er rijdt dagelijks een rechtstreekse trein naar Kopenhagen vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Bovendien is het mogelijk om je fiets mee te nemen! Wil je echt niet met de auto of trein, dan kun je deze 4daagse stedentrip Kopenhagen ook boeken inclusief vlucht, (hotel, ontbijt en vlucht) vanaf slechts €225 p.p. Een veel minder duurzame keuze, maar wij van Wandergreen zijn van mening dat iedere stap in de goede richting er in ieder geval één is. Bewustwording is ontzettend belangrijk. Kies je voor deze deal, dan overnacht je in ieder geval in een duurzaam hotel.

Boek 4 dagen Kopenhagen inclusief duurzaam hotel, met ontbijt vanaf slechts €147 p.p via deze link!

 


 

Alle bijzondere overnachtingen in Nederland vind je hier.

Scroll naar boven