Overnacht in een tiny house in Pottenstein, Duitsland

Vier vakantie in Pottenstein, Duitsland

Hoe leuk zijn deze tiny houses in Pottenstein in Beieren Duitsland? De omgeving waarin de huisjes liggen, is het unieke ‘Frankische Zwitserland’. Een bezoek aan deze prachtige omgeving is dan ook zeer de moeite waard!

De schattige chalets zijn gemaakt van hout en het ‘klein maar fijn principe’ gaat zeker op voor deze huisjes! Met een ruimte van ongeveer 17m2 kun je hier zelf ervaren wat een minimalistisch verblijf met je doet.Deze huisjes zullen je bewijzen dat minimalistisch niet betekent dat het niet gezellig kan zijn óf dat je er iets tekort komt. Kun je geloven dat ze van alle basisbenodigdheden voorzien zijn? Zo beschikken ze over een bad / douche, een minikeuken en verwarming! De huisjes zijn geschikt voor 2-3 personen en te boeken vanaf €49 p.p.p.n.

 

huisje huren Duitsland

Prachtig rotsstadje

Püttlach DuitslandVerwar rotsstadje niet met een rotstadje! Want dat is het stadje waarin het huttendorpje ligt zeker niet. Deze tiny natuurhuisjes liggen in het dorp Püttlach, wat behoort tot Pottenstein. Pottenstein is een pittoresk stadje dat met haar mooie vakwerkhuizen tussen de rotsen ligt. Prachtig om te zien!

De natuur en de rotsformaties geven dit stadje dan ook een heel bijzondere (en echte vakantie) sfeer. Naast dat het heel mooi is, brengt de rotsrijke omgeving nog meer met zich mee; namelijk leuke activiteiten! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een mooie grot óf ga eens rodelen op de rodelbaan in Pottenstein!

tiny house Pottenstein Duitsland

Boek hier een tinhouse in Pottenstein!


Bekijk hier meer duurzame vakanties in Duitsland

Ontspannen in eigen land? Ga onthaasten in de achterhoek!

Scroll naar boven