Vakantiepark Hessenheem: nog te boeken voor deze zomer!

Vakantiepark Hessenheem Overijssel

Aan de rand van het bos in Markelo ligt Vakantiepark Hessenheem, een rustig gelegen vakantiepark waar je luxe vrijstaande vakantiewoningen, tiny houses en boslodges boekt. De accommodaties zijn van alle gemakken zijn voorzien en het terrein is bijzonder mooi aangelegd. Grote waterpartijen, romantische bruggetjes en prachtige beplanting. Een plek om optimaal te genieten van de natuur, rust en omgeving!

vakantiehuis 2020 overijssel

Het openluchtzwembad met apart kinderbadje, de speeltuin, het voetbalveldje en de tuin maakt een verblijf in het vakantiepark zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Alle tijd, rust en ruimte om je in de buitenlucht te vermaken! Ook zonder kinderen kun je hier genieten van een fijn verblijf: om optimaal van de natuur te kunnen genieten, biedt dit park bijvoorbeeld geen tropisch zwemparadijs of geanimeerd vermaak aan. Het vakantiepark beschikt verder over een terras, een restaurant en lunchroom. Tevens vind je aan de overkant van het park nieuw gemeentelijk zwembad (zowel openlucht als overdekt). Ook vind je hier mooie indoor- en outdoor tennisbanen waar gasten van het park gebruik van mogen maken.

 

vakantiepark hessenheem

Vergeet ook zeker niet om de omgeving te verkennen! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan natuurgebied de Borkeld en aan de gezellige dorpen en steden van Hof van Twente. De omgeving biedt een uitgebreid wandel- en fietsnetwerk. Volg de paden en ontdek de mooie omgeving met haar pittoreske dorpjes, kastelen en historische landgoederen.

Met wie wil jij vanuit alle rust dit mooie deel van Nederland ontdekken?

Boek hier je vakantiehuis op Vakantiepark Hessenheem

Scroll naar boven