3 daags duurzaam arrangement Utrechtse heuvelrug €129 p.p

Wellness aanbieding: ga naar het meest duurzame 4-sterren hotel van Nederland!

Zin in een korte vakantie in eigen land? Wij vonden voor jou een luxe wellness aanbieding in een verantwoord hotel! Het meest duurzame 4-sterren hotel van Nederland ligt aan de rand van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, net buiten Veenendaal. Je wordt hier omringd door prachtige natuur, maar bent ook vlak bij de gezelligheid van een stad! Dit prachtige hotel heeft een heus ‘ecodak’ van mos en maakt gebruik van veel gerecyclede materialen. In de keuken werken ze uitsluitend met biologische producten.

 

Er op uit in de omgeving:

Het hotel beschikt over een wellness, waardoor je heerlijk tot rust kunt komen in de sauna of het Turkse stoombad. Ontspannen doe je echter ook in de prachtige omgeving. Ga bijvoorbeeld lekker wandelen of fietsen door het Nationaal Park: juist in de herfst is het hier hartstikke mooi! De natuur is prachtig, je hebt alle ruimte en de kans is groot dat je dassen, vossen of zelfs herten ziet! Na ja heerlijke buitenavontuur kun je vervolgens een lekkere maaltijd eten in het biologische restaurant bij het hotel. Of drink een kopje koffie bij het knapperend haardvuur met uitzicht op de bossen. Je bent echt even helemaal weg!

Dit hotel ligt midden in de Nederlandse natuur en is het ideale hotel met wellness in Nederland voor wie er even kort tussenuit wil gaan. Wil je echter liever wat langer weg of ben je op zoek naar een leuk huisje in de Nederlandse natuur? Kijk dan ook eens bij deze natuurhuisjes of boek een ander eco hotel in Nederland. Verantwoord vakantie vieren hoeft niet duur te zijn!

Bekijk hier deze 3-daags wellness aanbieding Utrechtse Heuvelrug 

 


Scroll naar boven