Bijzonder eco hotel in Costa Rica: Eco Tree House Lodge

Een super bijzonder eco hotel in Costa Rica, Puerto Viejo

Vier je vakantie in een prachtig eco hotel in Costa Rica! Aan de oostkust van Costa Rica, in de provincie Limon, ligt het relaxte Puerto Viejo de Talamanca. De omgeving van Puerto Viejo is werkelijk fantastisch. Haar ongerepte natuur en mooie stranden maakt dit plaatsje tot een must visit tijdens je reis door Costa Rica. De sfeer is er rustig en aangenaam en de kans dat je tijdens een wandeling luiaards, apen en prachtige vogels ziet is heel groot. Bovendien kun je vanuit Puerto Viejo mooie dagtrips maken naar het nabij gelegen Cahuita National Park of naar één van de wildlife rescue centers. 

Ecoressorts in Costa Rica

Costa Rica is de ideale bestemming voor een eco-vakantie. Overnachten doe je in één van de eco accommodaties die Puerto Viejo rijk is. Wie een klein budget heeft kan super voordelig logeren in de Wal Aba Eco Lodge, waar ze zowel gedeelde slaapplaatsen als privé hotelkamers aanbieden. Duurzaam en voordelig overnachten doe je ook bij de Mira Flores Eco Lodge, waar je al vanaf €21 p.p een tweepersoonskamer boekt. Wie iets meer budget heeft kan een super mooi eco appartement met eigen veranda boeken bij de Casa Lina Eco Lodge. 

Bijzonder hotel in Costa Rica

Wil je echter slapen in een luxe en bijzonder hotel in Costa Rica en laat jouw budget het toe? Boek dan een bijzondere overnachting bij het duurzame Tree House Lodge in Puerto Viejo. Dit super bijzondere resort ligt slechts op 1 minuut lopen van haar eigen 300 meter lange privé strand. De bungalows en boomhutten worden omgeven door een tropische tuin en hebben uitzicht op zee. Hier kun je op een verantwoorde manier letterlijk baden in luxe, want de boomhutten beschikken over een eigen jacuzzi! De boomhutten zijn overigens gemaakt van omgevallen bomen en het water wordt op een duurzame wijze opgewarmd. De eigenaren doen er, zie hier hun betoog, bovendien alles aan om zo duurzaam mogelijk te zijn! 

Boek hier de Tree House Lodge


Een bijzonder hotel in Nederland boek je hier!

Scroll naar boven