Eco camping Frankrijk ‘Etche Zahar’

Eco camping Frankrijk ‘Etche Zahar’

Op 25 km rijden van Bayonne en 33 km van Biarritz, ligt in Urt deze kleine fijne eco camping Frankrijk ‘Etche Zahar’.

Etche Zahar is een kleinschalige camping die al vanaf het begin (1999) op duurzame wijze beheerd wordt. Dit betekent extra aandacht voor afvalscheiding, energiezuinigheid en het gebruik van biologische producten, maar ook veel ruimte voor de natuur om haar gang te gaan. De camping beschikt over een buitenzwembad, ligt op maar een half uurtje rijden van het strand en grenst aan een prachtig natuurgebied.

Je kunt hier zowel stacaravans als chalets huren. Elke accommodatie beschikt over alles wat je nodig hebt: een terras, een volledig uitgeruste keuken en een eigen badkamer! (Tegen een kleine toeslag zijn ook handdoeken en beddengoed beschikbaar, maar die kun je natuurlijk ook zelf meenemen)

Na een dag wandelen, fietsen of zwemmen kun je ontspannen in de tuin of in de gemeenschappelijke Lounge. Voor de kleintjes is er naast het peuterbadje ook een kinderspeelplaats. Wil je voordelig overnachten in Frankrijk? Dan zit je op deze camping goed! Op deze eco camping Frankrijk huur je al een accommodatie voor 5 personen vanaf €89,-  per nacht.

Boeken doe je hier!

Scroll naar boven