Glamping Italië: Agriturismo l’Antica Fornace

Agriturismo l’Antica Fornace

Glamping Italië: overnacht op deze droomplek voor een heerlijk ontspannen vakantie midden in de Italiaanse natuur! Overnacht in deze luxe 5 persoons Safaritent in het prachtige Toscane.

Agriturismo l’Antica Fornace biedt een heerlijke vakantiebestemming voor het hele gezin. Fietsen, wandelen, genieten aan het zwembad, een proeverij met alle lekkernijen uit de streek, spelen in de speeltuin, of juist even helemaal niks!Wil je niet alleen genieten van rust en natuur maar ook een bezoek brengen aan een bekende Italiaanse stad zoals Pisa of Florence? In slechts 1-1,5 uur rijd je hier al naar toe. Ook kun je een bezoek brengen aan een van de mooiste dorpen van Italië: Volterra.

Het strand ligt op circa 1 uur rijden. Kortom een ideale vakantie voor het hele gezin! De Safaritent die tussen de olijfbomen staat, beschikt over een eigen badkamer en is geschikt van 1 tot 5 personen. De tent is uitgerust met eigen keuken en een heerlijk terras met picnicktafel en relaxstoelen. Naast een bar en een restaurant en bied de camping je de mogelijkheid om fietsen te huren. Boek deze Safaritent al vanaf €90 per nacht.

 

Boeken doe je hier!

 


Of boek een vakantie aan zee in Nederland!

Scroll naar boven