Eco vakanties Noord-Europa

Eco vakanties in Noord Europa

Ben je dol op natuur, avontuur en op zoek naar een unieke vakantiebestemming? Wandergreen promoot eco vakanties in Noor Europa: hier kun je nog zonder hordes andere toeristen tegen te komen geweldig rondreizen en is duurzaam reizen relatief eenvoudig. Het noordelijke stuk van Europa herbergt een adembenemende schoonheid. Bovendien is het mogelijk om naar een deel van Noord Europa treinreizen te maken of met de auto te gaan. Vlieg je naar Lapland de Noorse Fjorden of bijvoorbeeld IJsland maar wil je ter plekke wel kiezen voor duurzaam toerisme? Wandergreen selecteert voor jou de meest bijzondere accommodaties met aandacht voor mens, milieu en dier. Van eco hotel tot tiny house of eco lodge!

Duurzame vakantie Zweden

Op zoek naar eco vakanties in Noord Europa? Wandergreen zet de mooiste eco vriendelijke accommodaties voor je op een rij. Bovendien kun je Zweden vanuit Nederland bereiken met de trein en bus. Vanuit Amsterdam pak je de trein naar Hamburg en stap je over naar een trein richting Kopenhagen, vanwaar je weer door kunt reizen naar Stockholm. In 11 uur ben je in Zweden. Met de trein naar Zweden reizen is een milieuvriendelijke optie en stelt je bovendien in de gelegenheid om tijdens je reis lekker uit te rusten en van het landschap te genieten. In zweden zelf kun je ook makkelijk met de trein reizen. Zo maakt maatschappij Tagkompaniet het mogelijk om in de nacht te reizen en te overnachten in een fijne slaapcoupe. Zo kom je makkelijk in de wat kleinere Zweedse plaatjes terecht. In de zomer op fietsvakantie? Dat kan met name goed in het zuiden van Zweden!

​Op vakantie naar Denemarken of Noorwegen

Ook Denemarken en Noorwegen zijn favoriete vakantiebestemmingen in Noord Europa. Milieuvriendelijk naar Denemarken? Reis met de trein naar Kopenhagen of pak in Amsterdam de bus. Met de bus ben je in ongeveer 12,5 uur in de Deense hoofdstad, waar je een mooi eco hotel Kopenhagen kunt boeken of verder kunt reizen om de rest van het land te ontdekken.  Andere landen in Scandinavië ontdekken? Ga dan bijvoorbeeld met de auto naar Noorwegen en ontdek dit bijzondere land met haar ongerepte natuur. Ook in Noorwegen kun je vele mooie eco accommodaties boeken.

Eco vakanties in Noord Europa: IJsland

Met haar overweldigende natuur, vriendelijke bevolking en talloze bezienswaardigheden is IJsland een favoriete vakantiebestemming. Wie naar IJsland wil gaan ontkomt niet aan het boeken van een vliegreis. Dat wil echter niet zeggen dat je ter plekke geen duurzamere keuzes kunt maken. Kies tijdens je verblijf het liefst voor kleinschalige eco vriendelijke accommodaties. Eco vakanties in Noord Europa vind je via Wandergreen!


Op Wandergreen vind je alle bijzondere overnachtingen in Nederland: boek hier je vakantie in eigen land!

Scroll naar boven