Eco reizen Zuid-Europa

Eco reizen Zuid Europa

Voor een zonnige vakantie hoef je niet ver te reizen. Meer dan de helft van het jaar, van april tot en met oktober, kun je terecht in het zuiden van Europa voor een zonnige vakantie. Wat eco reizen in Zuid Europa makkelijker maakt is dat je naar veel bestemmingen met de trein of bus kunt reizen. Bovendien kun je in de Zuid Europese landen gemakkelijk een eco camping of eco hotel boeken. Zo houd je tijdens je vakantie niet alleen rekening met jezelf, maar ook met het milieu, de dieren en de plaatselijke bevolking. Dat is pas reizen met een lekker gevoel!

Vakantie Italië

Wij zijn dol op Italië: dankzij haar mooie stranden, prachtige landschappen en pittoreske dorpjes kun je hier fantastisch vakantie vieren. Ook voor een stedentrip ga je naar Italië: boek bijvoorbeeld een duurzaam hotel in Rome of Milaan. Duurzamer reizen naar dit heerlijke Zuid Europese land? Boek een kleinschalige glamping Italië of reis met de bus of trein naar een eco hotel in Noord-Italië. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Eco reizen in Zuid Europa: duurzame Spaanse stedentrip

Wist je dat je in de grote Spaanse steden fantastische duurzame accommodaties kunt boeken? Boek bijvoorbeeld een duurzaam hotel in Barcelona en ontdek dat comfort en duurzaamheid prima samen kunnen gaan. En ook vind je in Spanje veel milieuvriendelijke hostels. Wandergreen selecteert enkele van deze hippe eco hostels. Ga bijvoorbeeld naar Granada of surfen op één van de eilanden en verblijf lekker goedkoop en verantwoord in een duurzaam hostel. Er is meer keuze dan je denkt!

Overige Zuid Europese vakantiebestemmingen

Wandergreen vult haar assortiment continu aan met leuke eco reizen Zuid Europa. Wij zoeken de meest bijzondere accommodaties waar je een geweldige vakantie kunt vieren met oog voor mens, milieu en dier. Boek bijvoorbeeld naar een eco hotel in Griekenland of reis naar het verrassende Kroatië. Ook in dit zonnige land vind je tal van hotels, campings en glampings die de nodige aandacht besteden aan duurzaamheid.


Ook duurzaam: boek een bijzondere overnachten in eigen land!

Scroll naar boven