Ecohotel Duitsland: Schlossgut Oberambach

Ecohotel Duitsland: Schlossgut Oberambach

Kom volledig tot rust bij onze oosterburen. In een prachtig landschap bij het Starnberger meer ligt ecohotel Schlossgut Overambach, op slechts 30 kilometer van de bruisende stad München. De eigenaren hebben met veel passie voor duurzaamheid een idyllische plek gecreëerd aan de voet van de Beierse Alpen. De beheerders van het hotel, het gezin Schwabe, heeft als filosofie dat men zoveel mogelijk in harmonie met de natuur moet leven. Dit zie je terug in elk detail. Zo zijn alle 40 kamers volledig volgens ecologische principes gebouwd en ingericht, zonder dat wordt ingeleverd op luxe. Comfort en duurzaamheid gaan hier heel mooi samen!

Ontspan in het wellnesscentrum

Ecohotel Schlossgut Oberambach beschikt over een holistisch wellnesscentrum, waar enkel met natuurlijke eco-gecertificeerde producten wordt gewerkt. Er is een heerlijke ontspanningsruimte met sauna, een stoombad, een avonturendouche en een vitaliteitscentrum. Hier kun je verschillende behandelingen ondergaan voor de ontspanning en voor je gezondheid, zoals Ayurveda, shiatsu en hotstone-massages. Het hotel werkt met natuurgenezers en ervaren therapeuten. Ook is er soms de mogelijkheid om yoga-lessen te volgen.

De omgeving van Ecohotel Duitsland Schlossgut Oberambach

Het hotel dat gevestigd is in een herenhuis, is omgeven door een sprookjesachtig kasteelterrein met een eigen natuurlijke zwemvijver en een Feng-Shui-waterval. Het hotel wordt omringd door 50 hectare bos en weiden en heeft uitzicht op het meer. Hier beginnen ook de Beierse Alpen, waar je prachtige wandelingen kunt maken en kunt mountainbiken. Een fantastische omgeving voor wie dol is op rust, mooie landschappen en activiteiten in de buitenlucht.

Duurzaamheid

De liefde voor de natuur zit bij de familie Schwabe in het bloed. Ze zijn een gecertificeerd lid van Bio Hotels (eco hotels) en worden streng gecontroleerd op het naleven van ecologische principes. Het hotel werkt met duurzame energiebronnen, gebruikt enkel ecologische materialen in haar kamers en biedt biologische gerechten aan. Ze werken voor het de totstandkoming van die gerechten zoveel mogelijk samen met organische leveranciers uit de directe omgeving. Het duurzame hotel wordt aanbevolen door Bioland en geprezen om haar innovatieve en ecologische werkwijze.

In sommige weken boekt u dit hotel al vanaf €55 p.p.p.n op basis van een tweepersoonskamer.

Je boekt dit ecohotel hier!


 

Op vakantie in Nederland? Boek een verblijf in Landal Friesland!

Scroll naar boven