Overnacht in een prachtig Eco Hotel aan het Gardameer!

Eco hotel Gardameer

Vier vakantie in een duurzaam en modern hotel op slechts 600 meter van het Gardameer! Het gecertificeerde Eco Hotel Bonapace is luxe, milieuvriendelijk en bovendien betaalbaar. Vanaf het dakterras (met jacuzzi!) van dit luxe uit hout opgetrokken hotel, heb je een fantastisch uitzicht over het dorpje en de bergen. Boek dit hotel in het laagseizoen al vanaf €60 p.n voor twee personen. In het hoogseizoen betaal je vanaf €80 p.n. voor twee personen.

Eco Hotel Bonapace

Het zeer goed beoordeelde Eco Hotel Bonapace ligt op slechts 600 meter van het beroemde Gardameer. Toch zit je hier in een heerlijk rustige omgeving. Alle kamers zijn hip en fris ingericht en beschikken over een balkon of zonneterras. Geniet elke ochtend van een heerlijke biologisch ontbijt! Ze serveren organische, lokale producten. Heb je een allergie of wil je graag veganistisch ontbijten? Wanneer je dit aangeeft wordt het voor je geregeld. De blikvanger van dit eco hotel is het zonneterras op het dak. Vanaf hier heb je een geweldig uitzicht over het dorp en de bergen. Je kunt er bovendien lekker ontspannen op de ligbedden. Ook staat er een heerlijke hot tub met kleurentherapie!

Duurzaamheid

De eigenaren van Eco Hotel Bonapace geven aan dat het bouwen van een volledig ecologisch hotel voor hen een natuurlijke beslissing was. Een duurzame benadering, waarbij niet alleen het milieu, maar ook de plaatselijke omgeving en de inwoners worden beschermd is onderdeel van hun filosofie. Zo werken ze alleen met lokale, organische leveranciers. Ook gebruiken ze alleen hernieuwbare energie en hebben ze innovatieve systemen om warmte- en waterbronnen te recyclen. Ze moedigen hun gasten aan om voedsel- water- en energieverspilling zo veel mogelijk te voorkomen. Ze zijn hierdoor het eerste hotel geworden met drie vooraanstaande keurmerken op het gebied van duurzaamheid; ten eerste Klimahaus Hotel Gold, ten tweede Arca Platinum en tenslotte een Passivhaus Institut certificaat!

Enthousiast geworden? Boek je verblijf vanaf €60 per nacht voor 2 personen.

Boek hier Eco hotel Bonapace!


 

Bijzondere overnachtingen in Nederland boek je hier!

Scroll naar boven