Kampeerdorp de Zandstuve: verantwoord kamperen in eigen land!

Kampeerdorp De Zandstuve is gelegen in Hardenberg (Overijssel) in de natuurrijke omgeving van het Vechtdal. Jong en oud vermaken zich op deze leuke kindercamping. Beleef veel waterplezier in het binnen- en buitenzwembad, klim en klauter in Cobus’ Speelkasteel of in één van de vele buitenspeeltuinen. In het hoogseizoen én in het voor- en naseizoen is er een boordevol recreatieprogramma afgestemd op kinderen van 0 tot 12 jaar. Rondom het centrale gebouw kun je gebruik maken van gratis wifi om een leuk vakantiekiekje te delen. In de omgeving valt genoeg te ontdekken; vele bezienswaardigheden, attractieparken, musea en gezellige dorpjes. 

Energieneutrale camping

Eigenaar Gerdinand Eshuis heeft de afgelopen jaren steeds meer duurzame maatregelen getroffen. Zijn doel is om binnen nu en vijf jaar van Kampeerdorp de Zandstuve een energieneutrale camping te maken. De camping, met 300 staanplaatsen en 100 verhuureenheden waaronder chalets en houte huisjes, wil haar plaats in de natuur met respect innemen. In de afgelopen jaren werd al een grijswatersysteem geïnstalleerd en werd een warmtepomp aangeschaft. Ook bevat het dak van het zwembad voortaan zonnecollectoren.

Kamperen in eigen land:

Tijdens een kampeervakantie bij Kampeerdorp De Zandstuve in Overijssel geniet je van het echte buitenleven. Op deze ANWB 5-sterren camping kun je kiezen voor verschillende kampeerplaatsen; de comfort kampeerplaats en de kampeerplaats met privé sanitair. Honden zijn welkom op al deze typen kampeerplaatsen, maar je kunt ook kiezen voor een veld waar geen honden zijn toegestaan. Zo kan iedereen genieten van een ontspannen vakantie. Alle kampeerplaatsen beschikken over 8 tot 16 ampère stroom, een CAI-aansluiting, een eigen watertappunt en waterafvoer. Tegen betaling is wifi op de kampeerplaats mogelijk. De privé sanitair units beschikken over een eigen douche, toilet, wasbak en verwarmingselement. De kampeerplaatsen hebben een gemiddelde grote van 100 m2. Alle ruimte dus voor een heerlijke kampeervakantie bij De Zandstuve.

Glamping:

De keuze aan accommodaties bij Kampeerdorp De Zandstuve is reuze. Wanneer je niet beschikt over eigen kampeermiddelen, maar wel graag wilt kamperen kun je kiezen voor de Toercaravan, De Waard Tunneltent of een van de verschillende typen lodges. Zo beleef je toch het echte kampeergevoel en kan de vakantie direct bij aankomst beginnen. Tiny house huren Nederland; Trekkerspod en het Familiechalet bieden je een comfortabel verblijf. Ideaal voor een vakantie met de hele familie of vriendengroep zijn de Vakantiehuizen Rheeze, De Rheezermaten en Kasteel Uylenburght. Hier geniet je echt van een luxe glamping vakantie in Nederland! De accommodaties van De Zandstuve bieden plaats aan maximaal 12 personen. Geniet van verschillende comfortabele en luxe voorzieningen in een accommodatie van De Zandstuve.

Kampeerdorp_de_Zandstuve-duurzaam-kamperen

Faciliteiten:

De faciliteiten op deze kind- en eco vriendelijke camping in Hardenberg zorgen voor een ontspannen vakantie voor de kinderen én ouders. Vele uurtjes waterpret in het zwemparadijs; je kunt hier zowel binnen als buiten zwemmen en bij het buitenbad staan vele leuke waterspeeltoestellen. Naast waterpret kunnen de kinderen spelen in maar liefst 30 verschillende buiten speeltuintjes en als het weer even tegenzit in Cobus’ Speelkasteel. De activiteiten van het animatieteam zijn ingedeeld voor de leeftijden 0-4 jaar, 5-9 jaar en 10-12 jaar, zodat er voor alle kinderen iets leuks te beleven valt. Om de omgeving van Hardenberg en het Vechtdal te verkennen kunt u fietsen huren bij de receptie, vergeet ook zeker niet een terrasje te pakken tijdens een fietstocht.

Glamping Overijssel Nederland

Voordelen van Kampeerdorp de Zandstuve:

  • Kind- en eco vriendelijke camping in Hardenberg
  • Vakantie vieren in eigen land: een voordelige, leuke en duurzame keuze!
  • Zwemparadijs binnen en buiten
  • Kampeerplaatsen, glamping en vakantiehuizen
  • Gelegen in het natuurrijke Vechtdal
  • Accommodaties voor max 12 personen

 

Meer informatie & boeken:

[display_multi store=”2″]

Bekijk hier andere leuke overnachtingen in Nederland!

Scroll naar boven