Hip en duurzaam hostel Nederland gezocht? Hier kun je terecht!

Steeds meer reizigers kiezen ervoor om niet in een hotel of appartement te overnachten, maar in een hostel. Hostels of jeugdherbergen hadden vroeger misschien een stoffig en goedkoop imago: inmiddels is het overnachten in een hostel al lang niet meer voorbehouden aan mensen die om financiële redenen simpelweg niet anders kunnen. De nieuwe generatie hostels zijn hip, schoon, zitten op de beste locaties en bieden ook privékamers aan. Wie in een hostel slaapt ontmoet makkelijker mensen en komt sneller op de leukste plaatsen terecht. Bovendien is overnachten in een hostel nog altijd relatief goedkoop en hebben steeds meer hostels aandacht voor duurzaamheid. Duurzaam hostel Nederland gezocht? Dit zijn de beste hostels van Nederland met een duurzame bedrijfsvoering!

Generator Hostel Amsterdam

Wie dol is op luxe en design, maar toch verantwoord en betaalbaar wil overnachten zit goed bij het nieuwe hostel Generator in Amsterdam. Dit hostel beschik over 186 prachtige kamers, zowel gedeeld als privé, een restaurant en hippe bars. Deze hotspot beschikt bovendien over de BREEAM-NL certificering ‘very good’, wat wil zeggen dat het aan strenge regels omtrent duurzaamheid voldoet. Het hostel is gevestigd in een indrukwekkend voormalig gelegen universiteitsgebouw aan het populaire Oosterpark. Vanuit hier kun je heel gemakkelijk onze hoofdstad verkennen!

stay generator amsterdam

Stayokay Hostels

De mooie en duurzame hostels van Stayokay: wij zijn fan! Dat goedkoop vakantie vieren en duurzaamheid heel goed samengaan bewijst deze unieke keten van hostels, die door het hele land te vinden zijn. Of je nu midden in Utrecht of Rotterdam wil slapen, naar het strand wil gaan of juist tot rust wil komen midden in de natuur: bij Stayokay hostels zit je goed. Tijdens je voordelige overnachting in een van de hippe Stayokay hostels kom je overal leuke reminders tegen van hoe we de wereld samen een beetje mooier kunnen maken.

duurzaam natuur hostel Nederland

Ecomama Amsterdam

Last but not least: Ecomama Amsterdam. Duurzaam, verantwoord, maar zonder geitenwollensokken sfeer: dat is het doel van de oprichter van Ecomama Amsterdam. Het hostel oogt dan ook luxe en is geschikt voor ieder type toerist: van liefdeskoppel tot backpacker of zakenman. Dit hostel in hartje Amsterdam beschikt daarom over gedeelde kamers, kamers speciaal voor vrouwen en luxe privékamers.

hostel Nederland ecomama Amsterdam


Kijk ook hier als je liever een leuk hotel in Nederland wil boeken!

Scroll naar boven