Overnacht in het meest duurzame hotel van Wenen

Duurzaam hotel Wenen

Wenen, een metropool met ruim 2 miljoen inwoners, is de hoofdstad van het prachtige Oostenrijk. De stad heeft een chic en klassiek karakter; het is de stad van Sissi, barokke architectuur en de opera. De de laatste jaren is Wenen echter in een rap tempo steeds hipper geworden. Wenen kent tegenwoordig een bruisend uitgaansleven, bijzondere winkels en hippe cafés. In de zomermaanden worden er bovendien veel evenementen georganiseerd waar jong en oud op afkomt: van popfestival tot culinaire happening. Laat je verrassen door deze bijzondere stad op 10 uur rijden van de Nederlandse grens!

Logeer in het meest duurzame hotel in Wenen

Het bijzondere Boutiquehotel Stadthalle is het eerste stedelijke hotel met een ‘Zero Energy balance‘. Ze zijn uitermate trots op het feit dat ze elk jaar net zoveel energie opwekken als dat ze verbruiken. Zoals ze zelf stellen ‘onze liefde voor het milieu is het enige waarmee we een sterkere verbinding voelen dan met onze gasten.’ Het milieu staat hier dus écht op de eerste plaatst. Dit wil echter zeker niet zeggen dat je als gast inlevert op comfort en luxe! Gasten wanen zich tijdens hun verblijf in een groene, vredige oase, terwijl ze toch op loopafstand van het stadscentrum overnachten. In de ochtend geniet je van een heerlijk biologisch en volledig organisch ontbijt.

Bewust reizen

Alle kamers van het Boutiquehotel Stadthalle zijn comfortabel en stylish ingericht. Ze zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast kun je in de lente en zomer heerlijk ontspannen in de binnentuin. Je hebt hier echt niet door dat je midden in de stad verblijft! Het warme water van je douche is opgewarmd door zonnepanelen en de buitenmuren en het dak zijn letterlijk groen, doordat ze zijn bedekt met lavendelplanten. Wie het centrum wil ontdekken, wandelt hier gemakkelijk naartoe. Bovendien kun je Wenen ook heel eenvoudig ontdekken door gebruik te maken van het goede metro netwerk.

Wil jij je reis nog minder belastend maken voor het milieu? Reis dan met de trein! Een voordelig en milieuvriendelijk alternatief voor de auto of het vliegtuig. Je boekt je enkele treinreis naar Wenen al vanaf €59,-.

Je 4 daagse verblijf in dit luxe en duurzame hotel in wenen boek je al vanaf €150 via deze aanbieder!

*Vergeet niet om bij vervoer ‘auto’ te selecteren om de laagste prijs te zien.

Scroll naar boven