Slapen in boomhut Bien-Être op 6 meter hoogte

Slapen in een boomhut

Wow! De perfecte combinatie van luxe & natuur: slapen in boomhut Bien-Être op 6 meter hoogte . Gelegen op het prachtige landgoed Grands Chênes nabij het stadje Raray, ten noorden van Parijs. Oké, voor deze overnachting moet je iets meer betalen, namelijk €125,- p.p.p.n. (de 2e nacht is goedkoper), maar deze bijzondere locatie is het meer dan waard! 

Luxe eco accommodatie

Natuur en luxe zijn in harmonie in deze eco- en duurzame boomhut. Dit pareltje ligt op Glamping Les grand Chênes. Een prachtig landgoed niet ver van Parijs, waar je onder andere kunt slapen in boomhut Bien-Être, evenals in andere bijzondere eco accommodaties. Je logeert te midden van de Franse natuur en takelt ’s ochtends het gebrachte ontbijtje zelf naar boven. Hoe romantisch! Ontspannen doe je in je eigen privé Noors bad (een hot tub). Bovendien kun je vanaf het landgoed prachtig wandelen in de omliggende bossen, een heerlijk potje golfen en fietsen huren.

Veel te doen in de omgeving

De beeldschone natuurlijke omgeving biedt je alle rust. Bovendien kun je in je privé hot tub midden in de natuur niet anders dan ontspannen. Het landgoed ligt daarnaast in het hart van een toeristische regio, waar veel te beleven is. Bezoek bijvoorbeeld het stadje Senlis op slechts 10 minuten rijden of breng een bezoek aan romantisch Parijs. Even andere actie in de natuur dan fietsen of wandelen? In het nabij gelegen Fleurines vind je het Parcour Adventure park, waar je hoog in de bomen allerlei sportieve activiteiten kunt ondernemen.

 

Ook slapen in boomhut Bien-Être? Boek dan hier!

 


Liever dichterbij huis logeren? Boek een Glamping of natuurhuisje in Nederland!
 
Scroll naar boven