In minder dan 4 uur in hartje Londen met de nieuwe rechtstreekse trein

We kunnen bijna de snelle trein naar Londen gaan boeken!

Londen met de trein

Reistijd Amsterdam – Londen nog slechts 4 uur

Goed nieuws: vanaf 30 april is overstappen in Brussel niet meer nodig als je een weekendje naar Londen wilt gaan. Dankzij de nieuwe supersnelle treinverbinding van Eurostar ben je al in 4 uur van Amsterdam in hartje Londen. Daarmee is de trein niet langer alleen een heel duurzaam alternatief voor het vliegtuig, maar ook een snelle en gemakkelijkere optie. Kiezen voor een treinreis is de perfecte manier om meer duurzaam te reizen: per persoon wordt er maar liefst 80% minder CO2 uitgestoten dan tijdens een korte vlucht.

In 3,5 uur van Rotterdam naar hartje Londen

Vanaf 18 mei 2020 kun je ook vanaf Rotterdam rechtstreeks naar Londen reizen met de trein. Deze comfortabele reis duurt slechts 3.5 uur. Ideaal dus voor wie een korte stedentrip naar Londen wil maken. Bovendien boek je een tweede klas enkele reis nu al vanaf €40. Hiermee is deze treinverbinding een aantrekkelijk en milieubewust alternatief voor een vliegreis naar Londen. Een eco-vriendelijk hotel voor je stedentrip boek je eenvoudig via deze link.

De Eurostar gaat vanaf 30-04-2020 rijden tussen Amsterdam en Londen en doet 4 uur over deze reis. Vanaf 18-05-2020 zal de Eurostar ook rijden vanaf Rotterdam: een rit die slechts 3,5 uur duurt.

 

Nu alvast jouw Eurostar ticket boeken? Dat kan via deze link!


 

Scroll naar boven