3x vakantiehuisjes in Nederland met beschikbaarheid in juli!

Officieel kunnen we volgens de reisadviezen weer naar veel landen binnen Europa op vakantie. Toch hebben veel mensen hun zinnen gezet op een (korte) vakantie in eigen land. Ook wij willen deze zomer in Nederland op vakantie gaan en kwamen er daardoor achter dat heel veel natuurhuisjes in Nederland en glampings in Nederland al zijn volgeboekt. Wij zochten voor jullie daarom drie leuke vakantiehuisjes op die nog beschikbaarheid hebben in juli!

1.Brugwachtershuisje in Amsterdam

Tijdens onze zoektocht kwamen dit geweldige tiny huisje in Amsterdam-Noord tegen. Combineer een bezoek aan de stad met een heerlijk rustige vakantie aan het water. Logeer in een prachtig ingericht brugwachtershuisje in Amsterdam met uitzicht op een meer. Je kunt eenvoudig online inchecken met een handige app. Het huisje heeft een eigen badkamer, koffie- en theevoorzieningen en een tweepersoonsbed. Wie had gedacht dat je in Amsterdam zó relaxed kunt overnachten.

brugwachtershuisje Amsterdambrugwachtershuisje in amsterdam

Boeken? Meer informatie en prijzen vind je hier.

2.Vakantiehuisje op de Woudhoeve (Noord-Holland)

Eveneens in Noord-Holland ligt vakantiepark de Woudhoeve bij Egmond aan den Hoef, niet ver van het strand. Dit park trok allereerst onze aandacht omdat het beschikt over een gouden Green Key keurmerk voor duurzaamheid en een Fairtrade-cotton keurmerk. Bovendien ligt het park vlak bij het mooiste duinreservaat van Nederland en fiets je zo naar het strand. Je vindt op het park vakantiehuisjes in verschillende prijscategorieën en er is nog redelijk wat beschikbaarheid in juli!

woudhoeve
Kom tot rust op het groene vakantiepark de Woudhoeve
Boeken? Meer informatie en prijzen vind je hier.

3.Compact vakantiehuisje in Onstwedde (Groningen)

Geen groot budget, maar toch echt dat vakantiegevoel beleven? Boek dan deze super leuke pipowagen in Onstwedde, Groningen. Het kleine huisje staat aan de rand van een groot landgoed. Vanuit de privétuin heb je een prachtig uitzicht over de weilanden en het natuurgebied van Westerwolde. Sanitair is vlakbij de wagen te vinden. Kom in de avond tot rust bij een gezellig kampvuur en ontbijt ’s ochtends onder toeziend oog van de grazende Drentse heideschapen. In de nabije omgeving kun je wandelen, fietsen en kanoën.
pipowagen Groningen
In de avond genieten bij je eigen vuurtje
Je boekt dit vakantiehuisje al vanaf €76 per nacht in juli via deze site.

 


 

Scroll naar boven