Site Loader

Duurzaam hotel met wellness in Zeeland

Dit duurzame 4-sterren hotel beschikt over een Green key Gold certificering. Het Hotel is prachtig gelegen aan de monding van de Westerschelde, waardoor u de schepen langs ziet varen. Het centrum van Terneuzen is vlakbij. Bovendien kun je in het hotel genieten van een binnenzwembad en sauna. Parkeren is gratis en er is een fietsenstalling.

De omgeving

Het Hampshire Hotel Churchill Terneuzen is gelegen in de provincie Zeeland. Het Nederlandse eco hotel ligt op het onderste eiland dat aan België grenst, in het centrum van Terneuzen. In de directe omgeving kun je wandelen, fietsen en naar het strand, maar ook unieke vestigingsstadjes bezoeken. Ook in Terneuzen, de stad van de De Vliegende Hollander, is genoeg te doen. Het mooie centrum ligt op loopafstand en beschikt over een gezellige boulevard. Terrasjes, musea, monumenten en de langste winkelstraat van Zweeuws-Vlaanderen: Terneuzen is een heel verrassende stad!

duurzaam hotel Terneuzen

Actie: overnachten in duurzaam hotel met wellness in Zeeland, inclusief diner!

Op zoek naar een duurzaam hotel met wellness in Zeeland, tegen een voordelige prijs? Boek dan dit heerlijke 2-daagse arrangement, inclusief ontbijt en diner, in dit prachtige hotel in Terneuzen. Je wordt daarnaast ontvangen met een welkomstdrankje en kun gratis gebruik maken van de wellness!

Meer informatie, prijzen of boeken? Dat kan via deze link

Geef een reactie

Boek een natuurhuisje