4 nachten in een duurzaam wellnesshuisje v.a. €92,60 p.p

Duurzaam wellnesshuisje in Nederland

Dit huisje is direct gelegen aan het bos in Wapserveen (Zuidwest-Drenthe). Het duurzame wellness natuurhuisje is uniek vormgegeven. Vanuit de natuurlodge heb je een mooi uitzicht op natura 2000 gebied het Holtingerveld. Tijdens je verblijf loop je zo dit prachtige door Natuurmomenten en Staatsbosbeheer beheerde gebied in, waar je heerlijke wandelingen kunt maken. De directe omgeving is sowieso fantastisch voor natuur- en waterliefhebbers. In de regio vind je namelijk maar liefst drie nationale parken: het waterrijk van Weerribben-Wieden, het Drents Friese Wold en het Dwingelderveld. Zin om te winkelen of een museum te bezoeken? Je bent zo in de nabijgelegen steden Assen en Heereveen!

Wellneshuisje Nederland: bijzonder verblijf met sauna

Wil je er even echt helemaal tussenuit, maar liever niet ver reizen? Na een (mid-)week verblijf in dit duurzaam wellness natuurhuisje kom je ongetwijfeld vol energie thuis. Dit prachtig vormgegeven natuurhuisje in Nederland gelegen in ons eigen land heeft namelijk alles wat je nodig hebt om comfortabel en luxe vakantie te vieren, terwijl je toch volledig verbonden bent met de natuur. Het huisje is niet alleen fantastisch gelegen, maar straalt ook rust en luxe uit. Bovendien kun je dankzij de duurzame wellness faciliteiten in dit huisje tijdens ieder seizoen een fijn verblijf hebben. Na een lange wandeling of tijdens koude dagen is immers niets fijner dan heerlijk ontspannen in de houtgestookte hottub of sauna. De lodge is bovendien voorzien van een spekstenen houtkachel en van aardwarmte, wat zorgt voor warmte in de winter en koelte in de zomer.

Natuurhuisje met saunanatuurhuisje in Nederland met sauna

Te boeken vanaf 4 nachten

Een verblijf in dit duurzame wellness natuurhuisje in Wapserveen boek je al vanaf 4 nachten. Het huisje beschikt over een tweepersoons slaapkamer met badkamer en een tweepersoons slaapkamer met ensuite douche en sanitair. Op de vide zijn nog twee bedsteekasten, die als slaapplaats voor vier kinderen kunnen dienen. Dit duurzame huisje is daarom geschikt voor 4 volwassenen en vier kinderen. Je boekt dit natuurhuisje met wellness vanaf €92,60 p.p wat dus neerkomt op €23,15 per volwassenen per nacht op basis van 4 personen. Ofwel €92,60 p.p voor een verblijf van 4 nachten! Wist je overigens dat de aanbieder van deze deal een boom plant voor elke boeking die zij verwerken?

 

Meer informatie, prijzen of direct boeken? Dat kan via deze link.

Overzicht met bijzondere overnachtingen in de Nederlandse natuur.

Scroll naar boven