Winterkamperen Nederland; glampen in het bos!

Winterkamperen Nederland? Boek een safaritent op Ruysbos!

winterkamperen NederlandNiets zo gezond als tijd doorbrengen in de natuur. In de winter zitten we helaas veel binnen, zeker nu. Zonde, want de Nederlandse winterlandschappen zijn hartstikke mooi en in de winter is de lucht heerlijk fris. Juist daarom is winterkamperen in Nederland zo'n goed idee. Bovendien zijn in de winter de meeste campings en glampings in Nederland lekker rustig, waardoor je in alle rust van een vakantie in eigen land kunt genieten.

Ben jij wel toe aan een frisse neus, maar houd je ook wel van het nodige comfort? Boek dan een luxe safaritent op Ruysbos. In de winter beschikken deze kampeertenten met eigen keuken en badkamer over lekker dikke dekbedden en een extra kachel. Bovendien zijn er kruiken beschikbaar en geniet je na een winterse wandeling van een heerlijke warme douche. De safaritenten zijn geschikt voor zes personen en liggen vrij en verscholen in de natuur. Hier winterkamperen maakt het dus mogelijk om het hele jaar door op een super comfortabele manier écht van de Nederlandse natuur te genieten!

Winterkamperen Nederland? Boek voor max zes personen vanaf €105 p.n.!

Buitengoed Ruysbos

De luxe safaritenten vind je op het kleinschalige park 'Buitengoed Ruysbos'. Naast drie van deze tenten vind je op dit terrein ook een groot natuurhuis, geschikt voor tien personen. Het park ligt direct aan het water. In de zomer kun je in je eigen kano of bootje over water varen en voor de kinderen is er een buitenspeeltuin. Ruysboys ligt in het 'Land van Maas en Waal', tussen Nijmegen en Tiel. Hier kun je van de natuurrijke omgeving genieten, zeker ook in de winter.

Meer informatie & boeken

p.s shop híer je duurzame buitenkleding voor deze winterse kampeervakantie!

 

Scroll naar boven