Goedkoop natuurhuisje Veluwe: €63 p.n. voor 4 personen!

Goedkoop natuurhuisje Veluwe

Wil je deze winter nog even helemaal tot rust komen in de Nederlandse natuur, maar heb je een klein budget? Wij vonden online een schattig goedkoop natuurhuisje op de Veluwe! Het huisje is geschikt voor 4 personen en kost meestal slechts €63 per nacht!

Deze winter is moeten we noodgedwongen allemaal coronaproof en dus duurzaam reizen; alleen een vakantie een eigen land lijkt voorlopig toegestaan. Gelukkig is het in een natuurhuisje in Nederland ook heel vertoeven. Juist ook in de winter! Ontdek bijvoorbeeld de prachtige provincie Gelderland met haar vele natuurparken. Het goedkope natuurhuisje bij deze deal is gelegen op een klein bospark, midden in de bossen van Garderen op de Veluwe. Ideaal voor wie toe is aan privacy en rust. Hier geniet je van prachtige Nederlandse winterlandschappen bestaande uit heidevelden en zandverstuivingen. Overval vind je mooie fiets- en wandelroutes en ook voor ruiters is het hier genieten. De kinderen kunnen hun energie kwijt in het vlakbij gelegen klimbos. Even een boodschapje doen? Het centrum van het dorp is slechts 4km verderop. 

Goedkoop natuurhuisje Veluwe

Over het huisje

Zoek je een prachtig maar goedkoop natuurhuisje voor 4 personen? Dit mooie huisje ligt midden in de Veluwse bossen op 7 hectare eigen grond. Op het kleinschalige park vind je enkel wat vrijstaande natuurhuisjes. Geen entertainment of horeca; wel een speelweide, rust, privacy en prachtige natuur! Natuurlijk is het huisje zelf wel van alle gemakken voorzien: twee comfortabele slaapkamers met boxspringbedden, tv, keuken, badkamer en privé terras. Dankzij het snelle aanwezige internet is dit huisje ook ideaal voor mensen die er even tussenuit willen, maar wel zo nu en dan moeten thuiswerken!

Boek bijvoorbeeld 3 nachten met vier personen voor slechts €191!

goedkoop huisje huren Veluwe
Bospark de Eendracht
Veluwe bospark de eendracht
goedkoop huisje Veluwe
Goedkoop natuurhuisje Veluwe
goedkoop Veluwe

Scroll naar boven